Keystone logo
Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Introduktion

At engagere sig i forretning. Forlovelse med dig.

Vi ønsker at udruste vores studerende med værktøjer og kvalifikationer til at udvikle og lykkes i skiftende og udfordrende tider.

Om os

Henley Business School blev grundlagt i 1945 og var den første handelsskole i Storbritannien og er en af de ældste og mest respekterede skoler i Europa.

Vi er konstant rangeret blandt verdens top 50 handelsskoler af Financial Times og The Economist. Vi er også blandt de meget få handelsskoler - de 1% i verden - der er tredobbelt akkrediteret for kvaliteten og kapaciteten i vores fakultet og output.

Henley Business School leverer strenge, udfordrende og karriereorienterede programmer, der sætter høje standarder for læring. Du får præsenteret stimulerende koncepter og nytænkning, der straks kan anvendes på arbejdspladsen. Desuden får du evnen til at anvende viden til virkelighedssituationer. Resultatet vil være håndgribeligt, betydningsfuldt og varigt.

Henley Business School har leveret uddannelsesprogrammer af høj kvalitet til Finland i mere end 30 år. I dag inkluderer vores portefølje i Finland den verdensberømte MBA fra Henley Executive, Henley Professional Certificate i Executive Coaching samt tilpassede og åbne lederuddannelsesprogrammer.

Vores ambition

Vi sigter mod at styrke enkeltpersoner til at blive gode fagfolk og fremragende forretningsledere, der tænker med klarhed og handler med selvtillid og overbevisning. Vores styrke ligger i vores tilgang. Vi sætter folk i stand til bedre at forstå sig selv og deres ansvar og samtidig blande praksis og teorier for en succesrig virksomhed.

Vi søger altid at forbedre alt, hvad vi gør og blive anerkendt for:

 • At være en virkelig international handelsskole
 • Excellence i vores læringserfaring
 • Forskning og tænkning i verdensklasse
 • Vores følelse af samfund og ansvar
 • Styrken i vores netværk
 • Bredden og dybden i vores forhold til industrien

Vi vil være en engagerende, fokuseret og karakteristisk handelsskole.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Bliv den leder, du stræber efter at være

Vi udruste vores studerende med en dybere og bredere forståelse af, hvad der er aktuelt, relevant og rigtigt i erhvervslivet - og på den måde gør dem i stand til at blive meget dygtige, ansvarlige ledere.

Ved at kombinere de nyeste teorier, viden og praksis med en lidenskabelig beslutsomhed for at hjælpe vores studerende med at være de bedste, de kan være. Vi handler alle om forretning, men endnu mere, vi handler om dig.

Hver og en af os har forskellige motiveringer og et unikt sæt evner. Hos Henley gør vi det til vores forretning at hjælpe dig med at udfylde dit potentiale ved at låse den rigtige og endnu mere dygtige person inden i. Vi vil engagere dig på alle niveauer for at give dig selvtillid, færdigheder og fokus til at tackle dine udfordringer og nå dine mål.

Henley-oplevelsen

"Henley Experience blander udviklingen af viden, personlige færdigheder og adfærd med avancerede undervisnings- og læringsmiljøer og arv fra en stærk tro på, at formuernes rolle i samfundet er at forbedre alle i stedet for kun få. dukker op på alle niveauer mennesker, hvis værdier og holdninger siger lige så meget om dem som deres evner, og som bidrager til at opbygge en bedre fremtid i hver livssituation. "

Professor John Board, dekan, Henley Business School

Triple-akkrediteret handelsskole

Vi er stolte over at være en af kun 88 handelsskoler i verden med tredobbelt akkrediteret status fra de førende UK, europæiske og amerikanske akkrediteringsorganer: AMBA, EQUIS og AACSB.

Vores tredobbelt akkrediterede status placerer os i top 1% af verdenshøjskoler i verden og giver tryghed til vores studerende, programmedlemmer og organisationer, som vi arbejder med, for kvaliteten og høje standarder for vores kurser og fakultet.

Hvert af akkrediteringsorganerne findes for at hæve standarderne for erhvervsuddannelse, og vi gennemgår en streng proces med hver af dem, der dækker aspekter, herunder læringserfaringer, fakultet og forskning.

AACSB

"AACSB leverer internationalt anerkendt, specialiseret akkreditering for forretnings- og regnskabsprogrammer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. AACSB-akkrediteringsstandarderne udfordrer post-sekundære undervisere til at forfølge ekspertise og kontinuerlig forbedring gennem hele deres forretningsprogrammer.

Akkrediteringsprocessen er en omfattende gennemgang af en skoles mission, fakultetets kvalifikationer og læseplaner, og processen inkluderer selvevalueringer, fagfællebedømmelser, udvalgsanmeldelser og udvikling af dybdegående strategiske planer. Akkreditering sikrer, at studerende lærer materiale, der er mest relevant for deres studieretning, og forbereder dem til at være effektive ledere efter eksamen. "

EQUIS

”Det grundlæggende mål med EQUIS, der er knyttet til EFMD's mission, er at hæve standarden for lederuddannelse over hele verden.

EQUIS vurderer institutionerne som helhed. Den vurderer ikke kun uddannelser, men alle aktiviteter og underenheder i institutionen, herunder forskning, e-læringsenheder, uddannelsesudbydelse og samfundsophold. Institutionerne skal primært være dedikeret til lederuddannelse.

EQUIS søger en balance mellem høj akademisk kvalitet og den faglige relevans, der leveres ved tæt interaktion med erhvervslivet. Institutioner, der er akkrediteret af EQUIS, skal ikke kun demonstrere høj generel kvalitet i alle dimensioner af deres aktiviteter, men også en høj grad af internationalisering. "

AMBA

"Akkreditering er kernen i Association of MBA's forpligtelse til at udvikle standarder inden for global postgraduate management-uddannelse.

Vores strenge vurderingskriterier sikrer, at kun de højeste kaliberprogrammer, der demonstrerer de bedste standarder inden for undervisning, læseplan og studerendes interaktion, opnår Association of MBAs-akkreditering.

Vi mener, at akkrediterede programmer skal være af den højeste standard og afspejle skiftende tendenser og innovation inden for postgraduate management-uddannelse. "

Placeringer

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Spørgsmål