Keystone logo
HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

HEC Paris in Qatar

Introduktion

Qatar: Driving the Future

Qatar er en af de hurtigst voksende økonomier i verden og er dermed en meget attraktiv forretningsdestination.

Den økonomiske vækst i Qatar har hovedsageligt været baseret på olie- og naturgasindustrien. Ifølge Qatar National Vision 2030 er den økonomiske politik imidlertid fokuseret på at udvikle ikke-energisektorer. Målet er at omdanne den nuværende kulstofbaserede økonomi til en avanceret, konkurrencedygtig og videnbaseret økonomi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris sluttede sig til Qatar Foundation i juni 2010 og bragte Executive Education-programmer og forskningsaktiviteter i verdensklasse til Doha og regionen. Det er den første europæiske partner i Education City.

I denne sammenhæng tilbyder HEC Paris en komplet portefølje af ledelsesprogrammer, herunder Qatars første internationale Executive MBA (rangeret #1 på verdensplan af Financial Times i 2019), en specialiseret kandidatgrad i strategisk forretningsenhedsstyring samt ledelse uden grad programmer for ledere, i form af Executive Short Programs. En af verdens største udbydere af Executive Education-programmer i de sidste 8 år og tilbyder også specialdesignede programmer til individuelle virksomheder.

Programmerne og forskningsaktiviteterne i HEC Paris in Qatar opbygger virksomhedernes konkurrenceevne i den globale økonomi og er fuldt ud tilpasset Qatar National Vision 2030 for at understøtte omdannelsen af Qatar til en avanceret, konkurrencedygtig og videnbaseret økonomi.

Deling af vores faglige viden

HEC Paris har drevet et forskningskontor i Qatar i en årrække. Det fremmer HEC Paris 'bidrag til den videnbaserede økonomi i Qatar og beriger vores lederudviklingsprogrammer. Forskningskontoret skaber state-of-the-art indsigt og løsninger inden for ledelse, ledelse og voksenlæring. Vi arrangerer tankeledelsesarrangementer og udgiver bøger, artikler, lokale casestudier og andet multimedieindhold for at hjælpe vores kursister i deres læringsrejser. Vi udfører stringent såvel som anvendt forskning i Qatar med vores lokale eksperter og organisationer. Vi kontakter ligeledes vores fakulteter og forskningspartnere fra hele verden for at skabe svar på dagens og morgendagens udfordringer. Derved sikrer vi, at vores forskning til enhver tid er i overensstemmelse med behovene og kravene i Qatar National Vision, FN's Global Compact Principles of Responsible Management Education (PRME) og Sustainable Development Goals (SDGs). For yderligere information bedes du kontakte prof. Wolfgang Amann på [email protected].

Faciliteter

Topmoderne lokaler i det prisvindende Tornado Tower i 52 etager, der ligger i West Bay-forretningskernen i Doha.

Faciliteterne giver et komfortabelt og let tilgængeligt sted for HEC Paris -programmer, mens de tilbyder spektakulær udsigt over byen.

Partnerskab

Grundlagt i 1995 ved dekret af Hans Højhed Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, faderen Emir, er Qatar Foundation en privat, non-profit organisation.

Qatar Foundations mission er at pleje de fremtidige ledere i Qatar. For eksempel og ved at dele sin erfaring bidrager fonden også til menneskelig udvikling nationalt, regionalt og internationalt. I alle sine aktiviteter fremmer fonden en ekspertise-kultur i Qatar og fremmer sin rolle i at støtte et innovativt og åbent samfund, der stræber efter at udvikle bæredygtig menneskelig kapacitet, social og økonomisk velstand for en vidensbaseret økonomi.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Doha

    Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825 , , Doha

    Programmer

    Spørgsmål