Keystone logo
Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Introduktion

Henley Business School Asien - verdensklasse business school i Hong Kong

Grundlagt i 1945, Henley Business School var den første business school at være etableret i England og er en af ​​de ældste og mest respekterede skoler i Europa. Henley er blandt en elite gruppe af de øverste 1% business schools i verden til at holde triple-akkrediteret status fra den større britiske, europæiske og amerikanske ordregivende myndigheder (AMBA, EQUIS, AACSB).

Henley er bredt anerkendt for sin mangfoldighed og international rækkevidde med 17 internationale campusser og kontorer. Henley globale tilstedeværelse og ry som en førende international business school afspejles i alle aspekter af sit arbejde. Fra sin meget forskelligartede fakultet, i både baggrund og ekspertise til programmer, som trækker deltagere fra mere end 150 lande, fra et internationalt netværk af associerede virksomheder og samarbejdspartnere til en alumni organisation med mere end 56.000 medlemmer fra alle hjørner af kloden.

Der har været en Henley tilstedeværelse i Asien siden 1985 arbejdet med de store virksomheder og deres ledere til at hjælpe med at forbedre deres forretning og ledelsesmæssige præstationer. Siden dengang en generation af topledere har nydt godt af de unikke kvaliteter af Henley MBA. I alle samfundslag kommercielle, akademiske og statslige liv Henley alumni er steget til toppen af ​​deres erhverv og leveret effektive ændringer, bedste praksis og fremragende ydeevne til deres organisationer.

Placeringer

  • Hong Kong

    2501 Tai Tung Building, 8 Fleming Road, Wanchai, , Hong Kong

    Spørgsmål