Keystone logo
Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Introduktion

Som en førende privat videregående institution i Kuwait er Gulf University for Science and Technology (GUST) mission at levere og vedligeholde undervisningsekspertise, der leveres til at pleje viden, kritisk tænkning og innovation. Disse kvaliteter er primært afhængige af at opbygge et forskningsmiljø, hvis kapacitet er konsolideret gennem kandidatstudier, der aktivt engagerer studerende og samarbejdende forskningsprojekter. Kontoret for kandidatstudier og forskning omfatter fire kontorer: kandidatstudier, forskning og udvikling, forskningscentre og institutionel effektivitet.

GUSTs kandidatuddannelser (i øjeblikket indeholder Master of Business Administration (MBA) -programmet) nyder international akkreditering og giver derfor et løfte om kandidatstuderende, der er anerkendt i henhold til internationale standarder, udstyret med ledelses- og ledelsesevner, kritisk tænkning, etiske standarder . der gør dem klar til at imødekomme udfordringerne på både lokale og internationale markeder.

Forsknings- og udviklingskontoret lægger vægt på at forbedre GUST-forskningsresultaterne for at imødekomme nationale interesser og internationale standarder og forbedre universitetets internationale placering. Forsknings- og udviklingskontorets aktiviteter sigter mod at drive GUST ind i en model for forskningsbaseret læringsmiljø, et afgørende skridt for at sikre bæredygtig udvikling.

RDO letter fakultetsmedlemmer med at finde tilstrækkelige ressourcer til at yde finansiering til deres forskningsprojekter og intellektuelle bidrag. Det giver også råd til fakultetet om forberedelse og indsendelse af deres forslag til forskningsprojekter. For at maksimere chancerne for at få tilskud sikrer Forsknings- og Udviklingskontoret, at projekttemaer er tilpasset de nationale prioriteter. Forsknings- og udviklingskontoret kontrollerer overholdelsen af etiske koder, såsom forskningsadfærd, budgetansvar og kvalitet af videnskabelige publikationer.

Forskningscentre på GUST tilbyder en intellektuel sammenhæng, der sikrer samarbejdsånden blandt fakultetet såvel som mellem universitetet og med samfundet. Centrene tilbyder integrerede akademiske aktiviteter, der omfatter afholdelse af seminarer, workshops, aflevering af fælles forskningsprojekter, vært for gæsteforskere og træningssessioner.

Graduate Studies and Research har til formål at berige forskningsgrundlaget og dimensionerne for at sætte GUST-navnet som et førende forskningsbaseret læringsmiljø.

Placeringer

 • Mubarak Al-Abdullah

  Masjid Al Aqsa Street, , Mubarak Al-Abdullah

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål