Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Introduktion

Om os

Marconi Universitet er et verdensklasse universitet engageret i betydelig international forskning og innovation. Universitetet ser ud over den traditionelle akademiske læringsindstilling og fremmer brugen af innovative læringsmetoder ved at slå sammen avancerede teknologiske løsninger med traditionelle aktiviteter som foredrag, workshops og seminarer.

Marconi forskning spænder fra økonomi og kunst til anvendt videnskab og teknologi, i overensstemmelse med samfundsmæssige ændringer og fremskridt. Vores tilgang er baseret på udvikling af tværfaglig viden, færdigheder og kompetencer, med særlig vægt på det globale perspektiv. Et engagement i ekspertise og kvalitet inspirerer vores programmer, der har til formål at forberede eleverne til at møde globale ændringer og med succes anvende deres akademiske viden til virkelige situationer.

Universitetet stræber efter at bringe sine værdier og mission for at imødekomme behovene hos internationale og indenlandske studerende og tilbyde dem forskellige uddannelsesmuligheder på bachelor- og postgraduate-niveau, fleksibel planlægning, kontinuerlig tilmelding, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

I øjeblikket har vores mangfoldige samfund mere end 16.000 studerende indskrevet i kandidat- og postgraduate-programmer, 300 fakultetsledere og et akademisk rådgivende team bestående af mere end 200 eksperter. Veludstyrede laboratorier understøtter vores forskningsaktiviteter, som Marconi Studios, vores produktionskontor for biografisk kunst og digitale medier, hvor eleverne kan anvende deres viden og få en praktisk træningserfaring.

Mission

Marconi har til opgave at levere innovative og overkommelige højkvalitets uddannelser og læringsmuligheder til både indenlandske og internationale studerende ved at udnytte de nyeste teknologier og reagere på elevernes behov i deres faglige, personlige og faglige integritet.

Når du forfølger en grad med Marconi University, vil du ikke kun få adgang til de nyeste online lærings teknologier, men til universitetsstandardundervisning, faciliteter og support.

Vores aktive partnerskaber med lokale, nationale og internationale institutioner bidrager til et bæredygtigt fælles mål om at placere og fremme studerende i arbejdsstyrken.

Mål

 • At tilbyde professionelle uddannelser af høj kvalitet.
 • At opbygge et fællesskab og berige elevernes liv ved at fremme uddannelsesmæssig og professionel vækst
 • At tilskynde elevcentreret læring på alle niveauer, støttet af teknologiske ressourcer og ledet af kvalificerede fakulteter og medarbejdere
 • At give en fremragende uddannelseserfaring gennem akademiske og administrative supporttjenester
 • At fremme tværfaglig forskning og innovation
 • At fremme samarbejde og interaktion blandt andre institutioner med de samme mål

Vores uddannelsesmodel

Marconis faglige ekspertise bygger på en rig europæisk uddannelsestradition og giver merværdi af forskning og innovation inden for læringsteknologier.

Marconi uddannelsesmodellen består af både et online og blandet format, der kombinerer ansigt til ansigt og interaktive aktiviteter og fremmer samspillet mellem studerende og fakulteter og mere effektiv brug af institutionelle ressourcer.

Ved at vælge den blandede mulighed kan du deltage i ansigt til ansigt seminarer og lektioner i en af universitetets filialer for at berige din online studie oplevelse.

Tilmeldte på Marconi Universitet har udenlandske studerende mulighed for at deltage i et internationalt samfund, udsætte sig for forskellige kulturer og opnå en højt anerkendt europæisk grad uden at skulle forlade deres eget land.

Når du vælger en online-grad med Marconi University, får du direkte adgang til universitetsstandardundervisning, faciliteter og support. Vores lærerpersonale er direkte ansvarlige for at skabe og designe vores egne online kurser, udnytte de nyeste teknologiske løsninger til at sikre dig en høj kvalitet og engagerende studieoplevelse.

Vores seneste resultater i instruktionsdesign og digitale teknologier har ført til oprettelsen af Marconi Virtual C @ mpus platform SIM (Integrated Multimodal System), der drager fordel af integrationen af følgende værktøjer:

Inden for dette læringsmiljø giver multimedier og interaktive undervisningsmaterialer (audio / video-lektioner, virtuelle laboratorier, simuleringer, casestudier, test) eleverne mulighed for at tilpasse deres egen studieoplevelse.

Nationale akkrediteringer

Italien: Det første online universitet, der skal akkrediteres i Italien af det italienske undervisningsministerium

Grækenland: Akkrediteret af det græske undervisningsministerium for at tilbyde bachelorgrader i moderne sprog og litteratur, psykologi og uddannelsesvidenskab og en kandidatgrad i uddannelsesledelse, ledelse og nye teknologier.

Placeringer

 • Al Khobar

  Al Khobar, Saudi-Arabien

  • Riyadh

   Riyadh, Saudi-Arabien

   • Jeddah

    Jeddah, Saudi-Arabien

    • Cairo

     Cairo, Ægypten

     • Doha

      Doha, Qatar

      • Kuwait City

       Kuwait City, Kuwait

       • Amman

        Amman, Jordan

        • Manama

         Manama, Bahrain

         Spørgsmål