Keystone logo
GlobalNxt University

GlobalNxt University

GlobalNxt University

Introduktion

Manipal GlobalNxt University er en banebrydende akademisk institution, der leverer uddannelser gennem en unik online global klassepædagogik. Ved at samle over 75 fremtrædende fakulteter fra over 17 lande og omhyggeligt udviklet indhold, sætter GlobalNxt en ny kvalitetsstandard for onlineuddannelse. Gennem en avanceret online læringsplatform tilbyder universitetet studerende meget interaktiv læring til enhver tid og hvor som helst. GlobalNxt er fuldt ud forpligtet til at levere studerende-centreret livslang læring, der leverer meningsfulde og relevante uddannelsesresultater.

Universitetets verdensomspændende studerende er repræsenteret af over 72 forskellige lande. Derudover har universitetet gennem tæt branchepartnerskaber talentudviklingsprogrammer med over 100 multinationale virksomheder.

Kurser, der i øjeblikket tilbydes af Manipal GlobalNxt University omfatter Masters of Business Administration (MBA), Masters of Business Administration in Banking & Finance (MBA-B&F), Postgraduate Diploma of Business Administration og Master of Science in Information Technology Management. Universitetet udvikler også skræddersyede programmer til organisationer for at opfylde deres specifikke talent- og kompetenceudviklingskrav. Planer er i støbeskeen om at tilbyde en række bachelorprogrammer og kandidatforskningsprogrammer samt etablere nye skoler inden for uddannelse, medier og sundhedsvidenskab i løbet af de næste tre år.

Universitetets unikke akademiske arv og erfaring inden for online-uddannelse er baseret på U21Global, et online-uddannelsesinitiativ, der oprindeligt var banebrydende af en gruppe på 21 internationale universiteter.

Universitetet er en del af Manipal Global Education Services (MaGE), en international udbyder af videregående uddannelsestjenester, der leverer uddannelses- og uddannelsestjenester til over 300.000 studerende, fra 6 universiteter og 9 universiteter i 5 lande.

Dine studieindstillinger

Vil du vælge at følge pakken eller skille sig ud fra mængden?

At studere til en internationalt anerkendt grad er en betydelig forpligtelse og tilsagn. For mange involverer det betydelig tid og finansiering. Derudover kan akademiske studier være praktisk umulige på grund af behovet for at jonglere job-, familie- og sociale forpligtelser på samme tid.

Traditionel akademisk kvalitet i et moderne, interaktivt format

Det er her universitetet og dets unikke universitetsmodel kommer ind.

  • Vil du være en del af et af verdens nyeste og mest innovative universiteter?
  • Ønsker du at få adgang til og lære af kendte, internationale fakulteter?
  • Ønsker du at deltage og interagere med en global studentebase?
  • Ønsker du fleksibiliteten til at lære på et tidspunkt og sted, der passer dig?

Hvis svaret er ja, så er du kommet til det rette sted.

Placeringer

  • Kuala Lumpur

    Unit A (ii) Level 5 Menara Shell, No.211 Jalan Tun Sambanthan, Kuala Lumpur, 50470, Kuala Lumpur

    Spørgsmål