We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

George Fox University, MBA Program

George Fox University, MBA Program

Introduktion

Vi er klar over, at du kan tjene en "check-the-box" MBA hvor som helst-en MBA, der, ja, giver flere muligheder for avancement i din virksomhed eller et bedre job et andet sted. Men hos George Fox får du så meget mere end det. Vi vil udstyre dig til at lede med excellence og etos i en forretningsverden, der er sulten efter transformerende lederskab.

Spørg enhver alumnus i vores program; de vil fortælle dig, at vores program lægger vægt på disse færdigheder-kommunikation, præsentation, kritisk tænkning, beslutningstagning, følelsesmæssig og kulturel intelligens og ledelse-er uden sidestykke.

Og som et kristent universitet søger vi at udvikle hele mennesket - fagligt, socialt og åndeligt - og er forpligtet til at forberede ledere og ledere med dybt etiske verdensopfattelser til at præstere på stadig mere ansvarlige niveauer i deres organisationer.

Placeringer

  • Newberg

    414 N. MERIDIAN ST, 97132, Newberg

    Spørgsmål