We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Geneva School of Economics and Management GSEM

Geneva School of Economics and Management GSEM

Geneva School of Economics and Management GSEM

Introduktion

Velkommen til GSEM

Genève-skolen for økonomi og ledelse (GSEM) var resultatet af fusionen mellem departementerne økonomi og Hautes Études Commerciales (HEC Genève) ved Universitetet i Genève med en historie, der spænder over mere end 100 år. Sammenslutningen af ​​de to afdelinger førte til styrkelsen af ​​vores studieprogrammer, ledelsesuddannelser og forskningsaktiviteter inden for økonomi, ledelse, økonomi, statistik og informationssystemer.

Vores beliggenhed i Genève - en region, der er hjemsted for mange internationale organisationer, nonprofitorganisationer, multinationale selskaber og finansielle institutioner - understøtter vores strategiske positionering inden for global governance, bæredygtighed og forretningsanalyse. Vores styrke ligger i de stærke bånd mellem disse Genève institutioner og skolens fakultet medlemmer. Kombineret med en stærk tværfaglig tilgang er vi blevet ledere på disse tre strategiske områder.

Understøttet af et samlet personale på omkring 200 dedikerede personer bruger vi denne 'Geneva Advantage' til gavn for studerende, ledere og deres organisationer og samfundet som helhed. Vi tilbyder de mere end 2.000 meget forskelligartede studerende, der for øjeblikket er indskrevet i vores Bachelor, Master, Ph.d., Executive Executive MBA og andre uddannelser, en state-of-the-art uddannelse. Efter vores mission om at uddanne ansvarlige ledere for et forskelligartet og foranderligt samfund, forbedres vores studieprogrammer og forskningsaktiviteter løbende gennem systematiske kvalitetsudviklingsforanstaltninger og eksterne akkrediteringsprocesser.

Vi inviterer dig til at opleve vores skoles Genèvefordel ved at tilmelde dig et af vores programmer eller samarbejde med os om et af vores forskningsprojekter.

Prof. Markus Menz, dekan

83790_geneva-2984929_640.jpg

Strategi

Genève-fordelen

Genèves økonomi- og ledelsesstrategi 2025 fokuserer på det, vi kalder "Genèvefordelen" - vores skoles fokus på tværfaglige områder, hvor vores styrker matcher de unikke muligheder, som Genève tilbyder.

Vores mission

  • Vi uddanner ansvarlige ledere for et forskelligartet og skiftende samfund.
  • Vi skaber og formidler evidensbaseret viden, der gør forskel på, hvordan organisationerne bæres bæredygtigt.
  • Vi samarbejder med den private og offentlige sektor gennem forskning og ledelsesuddannelse.

Vores vision

Som Universitetet i Genèves økonomi- og ledelsesskole stræber vi efter at være en forsknings- og uddannelsesleder inden for analyse, styring og bæredygtighed - områder, hvor Genève er unikt placeret.

Vores strategiske områder

Vi tackler moderne udfordringer 'kompleksitet ved at fokusere på tre tværfaglige områder, der kræver en samordnet indsats fra vores skole og universitetets fakultet og personale:

Analytics

Virksomhedsanalyser, store data, digitalisering og kvantitative analyser er nogle af vores skoles centrale styrker. Genève er et globalt finanscenter og hovedkvarteret for mange forbruger- og luksusvarer virksomheder, der har brug for at klare deres digitale transformation. GSEM er unikt placeret til at hjælpe dem med denne udfordring.

Governance

Vores skole har udviklet en vigtig styrke i økonomi og forvaltning af komplekse virksomheder, institutioner og markeder med en vigtig global rolle. GSEM er enestående positioneret til at levere denne ekspertise til de mange internationale organisationer og multinationale selskaber i Genève.

Bæredygtighed

Bæredygtighed, virksomhedernes sociale ansvar og offentlig-private partnerskaber har traditionelt været nogle af hovedskolerne i vores skole, der startede som samfundsvidenskabelig fakultet. Siden Genève er hjemsted for mange internationale organisationer og ngo'er, der adresserer og / eller står over for bæredygtighedsrelaterede spørgsmål, er GSEM unikt placeret til at understøtte dem.

Vores værdier

rigor

Vi er ligeglade med rigor, hvilket betyder, at alle vores aktiviteter bliver gennemført så stringent som muligt. I vores aktiviteter stræber vi efter ekspertise og løbende forbedringer.

Relevans

Vi fokuserer på relevans, som er et ledende princip for alle vores aktiviteter. De spørgsmål, vi løser, er vigtige for organisationer og samfund.

Ansvar

Vi handler ansvarligt i alle vores aktiviteter. Vi overvejer konsekvenserne af vores handlinger for flere interessenter og fremmer også en sådan adfærd i andre.

Medlemskaber og anerkendelse

Genève-skolen for økonomi og ledelse er nationalt og internationalt anerkendt og akkrediteret for kvaliteten af ​​sine uddannelser, ledelsesuddannelse, forskning og støtteaktiviteter.

AAQ

Som en skole ved Universitetet i Genève indgår GSEM i kvalitetssikringssystemet af det schweiziske agentur for akkreditering og kvalitetssikring (AAQ). AAQ reviderer regelmæssigt alle schweiziske universiteter.

AACSB

GSEM er medlem af The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB leverer kvalitetssikring, business education intelligens og professionel udvikling til mere end 1.600 medlemsorganisationer og næsten 800 akkrediterede business schools verden over.

AMBA

Foreningen for MBA'er (AMBA) har akkrediteret Executive MBA-programmet og International Organizations MBA siden 2006, hvilket afspejler kvaliteten af ​​vores studieprogrammer og Executive Education.

EFMD

GSEM er medlem af European Foundation of Management Development (EFMD). EFMD tildeler den prestigefyldte EQUIS-akkreditering.

GBSN

GSEM er medlem af Global Business School Network (GBSN); et eksklusivt netværk af over 100 førende handelsskoler, der fremmer videndeling og samarbejde med henblik på at forbedre adgangen til kvalitet, lokalt relevant ledelse og entreprenørskabsuddannelse for udviklingslandene.

PRME

GSEM har været en avanceret underskriver af principperne for ansvarlig ledelsesuddannelse (PRME) siden 2017. PRME er et initiativ fra FN støttet i 2007 som en platform for at øge bæredygtighedsprofilen i skoler over hele verden og at udstyre nutidens business studerende med forståelse og evne til at levere forandring i morgen.

Vores arv

Geneva School of Economics and Management (GSEM) er en af ​​ni skoler ved universitetet i Genève, som Jean Calvin grundlagt i 1559 . Opkaldt til Académie de Genève blev institutionen oprindeligt udtænkt som et teologisk og humanistisk seminarium, forfatteren af ​​reformformens doktrin. Under oplysningen blev fremtrædende lærde fundet inspiration her og nye discipliner, såsom fysisk og naturvidenskab, lov og filosofi, blev introduceret. Akademiet udgav sit kirkelige kald under det 19. århundredes politiske og sociale omvæltninger, og efter oprettelsen af ​​Det medicinske fakultet i 1873 blev universitetet.

I 1914 blev Det Økonomiske og Sociale Fakultet (SES) grundlagt. I løbet af årene blev fakultetet en af ​​de største skoler ved Universitetet i Genève og omfattede syv afdelinger: økonomi, økonometri, erhvervsøkonomi (Hautes Études Commerciales [HEC] Genève), geografi, statsvidenskab, internationale relationer og sociologi). I 1999 blev den nye Uni Mail-bygning i hjertet af Genèvesøen afsluttet og åbnede sine døre. Det har været vært for SES-fakultetet og GSEM siden da.

I 2014 besluttede Universitetet for Genève at styrke sine kompetencer inden for økonomi og ledelse ved at samle SES-fakultetet Økonomiske Videnskab og Erhvervsøkonomi (HEC) med henblik på at skabe en ny selvstændig skole - Genèves økonomi- og ledelsesskole (GSEM). Dette initiativ har til formål at styrke Byen og Kanton Genèves økonomi og ledelsesuddannelse samt forskning.

Siden da har GSEM vokset betydeligt og rekrutteret adskillige nye professorer, der kombinerer avanceret forskning med excellence i undervisningen for yderligere at forbedre kvaliteten af ​​GSEMs uddannelser. I 2015 blev bacheloruddannelsen i økonomi og ledelse reformeret for at imødekomme efterspørgslen efter en høj kvalitet, tosproglig bacheloruddannelse. GSEM har også udviklet sine masterprogrammer yderligere, der tilbyder både på hinanden følgende (pre-erfaring) og professionelle (post-erfaring) kandidatprogrammer.

Placeringer

  • Geneva

    Uni Mail, Bd du Pont-d'Arve 40, 1205, Geneva

Spørgsmål