We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Gdansk Foundation for Management Development
Gdansk Foundation for Management Development

Gdansk Foundation for Management Development

Gdansk Foundation for Management Development

Introduktion

Hvem vi er

Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) er et uddannelses- og konsulentfirma, der er specialiseret i at levere uddannelse, support og udviklingsprojekter til ledelsespersonale og ansatte i store og mellemstore indenlandske såvel som udenlandske virksomheder.

Vi er en af de største og mest erfarne uddannelsesinstitutioner i Polen. Vi tilbyder et komplet udvalg af programmer, herunder Executive MBA, in-company træning, åben uddannelse, postgraduate studier, coaching programmer og rådgivningsprojekter, som sikrer vores kunder en exceptionel synergi af originalitet og praktisk værdi.

Hvordan vi opererer

Hos GFKM anvender vi state-of-the-art og praktiske løsninger. Vi bruger dog ikke bestemte metoder blot for at bruge dem. Det, der tæller, er opnåelsen af optimale resultater for det opstillede mål. De værktøjer, vi bruger på Executive MBA-kurset, under udviklings- og rådgivningsprogrammerne eller træningssessionerne, er nøje udvalgt, så deltagerne kan få mest muligt ud af undervisningen.

Følgende er blandt de værktøjer, vi anvender:

Aktivitetsbaseret læring

Træningssessioner på GFKM gennemføres med brug af intensive interaktive teknikker, herunder et stort antal casestudier, øvelser, eksempler fra det virkelige liv, videoer og computersimuleringer. Undervisere anvender regelmæssigt aktivitetsbaseret læring (læring baseret på udførelse af aktiviteter) i deres klasser.

Formålet med ABL ændrer vejlederens rolle. Det er vigtigere for dem at facilitere læring frem for at være en respekteret autoritet, der besidder konkret viden. Hvis nogen er interesseret i noget, det være sig et problem, sport eller en anden aktivitet, vil en sådan person få hjælp til at finde ud af mere om det. Træningsemner kan præsenteres i en attraktiv form, hvor spil og eksperimenter åbner vejen for yderligere viden.

Aktivitetsbaseret læring er beregnet til voksne, der oftest studerer af praktiske årsager for at udføre en given opgave. Metoden består i at underordne træningsforløbet én udvalgt aktivitet. Deltagerne får den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udføre den særlige opgave (miniprojekt) og arbejde med den under deres træning. ABL-metoden anses almindeligvis for at være den mest passende til træningssessioner i erhvervslivet og til at lære praktiske færdigheder.

SDI – Strength Development Inventory

SDI er et værktøj, der gør det muligt at få information om motivationsfaktorer i to situationer:

  • når alt går godt og
  • når der er konflikt, uenighed og en stressende situation.

Det er nøgleinformation, da det giver os mulighed for at forstå, hvorfor visse mennesker har indflydelse på os, og hvordan vi kan påvirke dem! Udover dette kan vi lære at genkende de virkelige mekanismer, der ligger til grund for mellem menneskelige relationer, samt hvordan vi tilpasser vores sprog til at formidle budskabet mere fleksibelt og effektivt.

Konsulenterne hos GFMD er blevet uddannet af en britisk virksomhed til at tilbyde effektiv træning med brug af SDI-metoden. Under workshops udfylder eleverne spørgeskemaer, som giver indsigt i deres adfærd efter SDI-metoden.

Insights Discovery®

Insights Discovery er et værktøj, der understøtter udviklingen af din organisation og dens personale. Det er et spørgeskema, som undersøger arbejdsstilene i dit arbejdsmiljø. Det kan bruges under:

  • rekruttering
  • forbedring af kommunikationen mellem medarbejderne
  • forhandlinger med kunder – det fungerer også godt til kommercielle strategier
  • motivation af medarbejdere af deres overordnede under teambuilding

Placeringer

  • Pomorska

    Aleja Grunwaldzka,472, 80-309, Pomorska

Spørgsmål