Keystone logo
GBSB Global Business School MBA med AI Track i Barcelona
GBSB Global Business School

MBA med AI Track i Barcelona

Barcelona, Spanien

15 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19.650 / per year *

På campus

* for et akademisk år

Introduktion

MBA-programmet på campus på GBSB Global Business School i Barcelona er et revolutionært 15-måneders kursus designet til ambitiøse personer, der sigter på at gøre en betydelig indflydelse i erhvervslivet. Det er ideelt for fagfolk, der søger at forbedre deres lederevner, iværksættertankegang og innovative problemløsningsevner. Programmet integrerer bæredygtig praksis, etisk forretning og avanceret teknologisk indsigt for at forberede eleverne på udfordringerne i det moderne forretningslandskab.

GBSB Global er konsekvent rangeret blandt de bedste handelsskoler i Europa. Vores MBA-program har modtaget anerkendelser for sit innovative læseplan, enestående fakultet og stærke brancheforbindelser. Vi er anerkendt af velrenommerede organisationer såsom QS World University Rankings og European Foundation for Management Development (EFMD).

Opdateret læseplan for 2024: Vores MBA-program er blevet grundigt opdateret for at afspejle de seneste branchetrends og markedskrav. Den nye læseplan omfatter banebrydende kurser, forbedrede læringsteknologier og udvidede netværksmuligheder.

Læreplan

Ranglister

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Hvorfor studere på GBSB Global Business School?

Om skolen

Spørgsmål