Keystone logo
Gannon University Master of Business Administration i Business Analytics
Gannon University

Master of Business Administration i Business Analytics

Erie, USA

3 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.190 / per credit

På campus

Introduktion

Gannon University er et studenterorienteret undervisningsuniversitet. Denne filosofi guider vores tilgang til pensumdesign, undervisning og rådgivning. Vi genkender og forstår de dramatiske ændringer i erhvervslivet.

Dette MBA i Business Analytics -program er designet til at tilbyde eleverne en mere nutidig læringsoplevelse ved at tilføre anvendelse af både teknologi og dataanalyse i erhvervsplanen. Læreplanen indeholder kurser, der er designet til at dække de funktionelle forretningsområder og er fyldt med anvendelse af teknologier. Studerende vil anvende de passende metoder til analyse af big data i forbindelse med et specifikt forretningsperspektiv i kurser som virksomhedsprognoser, finansiel modellering og datadrevet strategisk planlægning. MBA i Business Analytics-programmet anvender nutidens moderne forretningsværktøjer til at analysere data og træffe datadrevne beslutninger inden for ethvert af de funktionelle forretningsområder, de vælger at fokusere deres karrierevej i.

Kandidater fra MBA i Business Analytics vil være forberedt på beskæftigelse på tværs af et bredt spektrum af discipliner, herunder marketing, supply chain management, menneskelige ressourcer og finansiering. I overensstemmelse med Gannons iværksætterånd vil MBA i Business Analytics også indeholde kurser designet til at udvikle en studerendes iværksættertankegang, identificere og vurdere forretningsmuligheder og endda finansiere et potentielt venture.

Gannon University MBA -program blev grundlagt i 1970, og vores erfaring som regionens første og største business school har lært os nogle vigtige lektioner. Simpelthen at have en kandidatgrad, uanset graden af tilsyneladende status eller tilsyneladende status, er ingen garanti for succes. For at få succes i erhvervslivet har enkeltpersoner brug for relevante færdigheder, en forståelse af erhvervslivet og en påskønnelse af arbejdet. Vores netværk med over 1.400 MBA -alumner er et stolt vidnesbyrd om Gannons evne til at få succes til at ske for sine kandidatstuderende. Gannon MBA Alumni omfatter præsidenter/administrerende direktører, næstformænd, finansdirektører, kasserere og administrerende partnere. Derudover har over 60 opnået avancerede grader, herunder doktorgrader fra nogle af de mest prestigefyldte akademiske institutioner i Nordamerika (Indiana University, University of Michigan og University of Pennsylvania's Wharton School, Stanford University for at nævne nogle få). Mere end 45 Gannon MBA'er underviser i øjeblikket på gymnasier og universiteter.

STEM-udpeget uddannelse

Gannons Master of Business Administration i Business Analytics er et STEM Designated Degree Program. Dette gør det muligt for internationale kandidater i USA at ansøge om yderligere 24 måneders valgfri praktisk uddannelse (OPT) efter eksamen. For at være berettiget skal eleverne have en STEM -grad fra en akkrediteret amerikansk skole og skal sikre beskæftigelse hos en arbejdsgiver, der omfatter mindst 20 timers arbejde om ugen og formel uddannelse inden for STEM -feltet.

Denne betegnelse afspejler programmets engagement i det traditionelle MBA-kursus med en vægt i hele pensum på at udnytte nutidens teknologi til datadrevet beslutningstagning.

Dahlkemper School of Business har unikt indført kvantitative metoder i det traditionelle MBA -kursus, der fokuserer på de funktionelle forretningsområder. Studerende starter programmet med et kursus i det teknologiske miljø i erhvervslivet og går derefter videre til at bruge mere sofistikerede teknologier i kurser som Strategic Global Marketing & Analytics, Financial Management & Modeling og Organisational Communication & Data Visualization. Programmet giver de studerende mulighed for at dykke dybere ind i forretningens grundlag i et anvendt miljø, og et hvor forretning og teknologi går hånd i hånd.

Dagens forretningsmiljøs tvetydige og komplekse karakter kræver ledere med banebrydende færdigheder, der kan udnytte moderne teknologi til at træffe hurtige og præcise datadrevne, strategiske beslutninger. På tværs af en lang række industrier er vores kandidater klar til at tilføre enhver organisation umiddelbar værdi.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål