Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management MBA i International Healthcare Management (IHM)
Frankfurt School of Finance & Management

MBA i International Healthcare Management (IHM)

Frankfurt, Tyskland

20 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 39.500 / per year

På campus

Introduktion

Hvorfor en MBA i sundhedspleje?

Frankfurt School's deltids MBA i International Healthcare Management er designet til arbejdende sundhedspersonale for at give en grundig forståelse af den internationale sundhedsvirksomhed.

Programmet har til formål at udvikle ansvarlige sundhedsledere og at udstyre dem med praktiske forretningsfærdigheder, avancerede iværksætterevner, lederskabsekspertise og integritet for at mestre udfordringerne i en globaliseret sundhedssektor.

Det fremmer en øget bevidsthed om sundhedsproblemer, tendenser og praksis, der sandsynligvis vil påvirke fremtiden. Internationale studiesteder i Europa, Amerika og Asien og en mangfoldig studerende sikrer en virkelig international oplevelse.

Deltidsstudium, fuldtidsarbejde

I 10 moduler, hvert boligmodul varer 7 dage, får deltagerne et akademisk og virkeligt grundlag, der er relevant for en karriere i sundhedssektoren, mens de arbejder på fuld tid. Balancen mellem læring på og uden for campus, sikrer minimal forstyrrelse af ens professionelle liv.

Højdepunkter

 • Globalt perspektiv: internationale lokationer, fakultet og deltagere
 • 20 måneder af deltidsstudiet inklusive speciale
 • Nem ansøgning - ingen GMAT eller GRE kræves for optagelse
 • Innovativt pensum med fokus på generel ledelse i sundhedsvæsenet
 • Interaktivt læringsmiljø
 • Adgang til højt profilerede behandlere (udbyder- og leverandørsiden)
 • Omfattende fagligt netværk
 • Akkrediteret af flere internationale bureauer

Verdensomspændende fokus

Rundt om i verden – i alle hospitaler, klinikker, laboratorier og sundhedsrelaterede organisationer er der teams af højtuddannede sundhedspersonale, der fokuserer på den forretningspraksis, der driver sundhedsindustrien.

De er læger, administratorer, ledere og ledere, der tager en aktiv rolle i at forme sundhedsverdenen gennem deres lederskab.

MBA IHM tilbyder en unik og fordybende international oplevelse med:

 • internationale lokationer
 • Internationalt fakultet
 • internationale studerende.

Læringserfaring

Entreprenøriel, international, interkulturel

Oplev et MBA-program med et virkelig internationalt fokus vedrørende sundhedssystemer og markeder, lokationer, studerende og akademiske såvel som virksomhedspartnere.

I globaliseringens tidsalder kan en intim forståelse af fremmede kulturer både være et værdifuldt akademisk aktiv og en berigende personlig oplevelse.

Der er ingen bedre måde at lære om forskellige sundhedssystemer, praksis og markeder rundt om i verden end at besøge dem!

Samarbejde

Studer med klassekammerater fra hele verden og udveksle dine erfaringer, mens du trækker på førende nationale og internationale sundhedseksperter: på hospitaler eller klinikker eller organisationer som sundhed og bioteknologi, farmaceutiske produkter, medicinsk udstyr, levering af tjenester, informationsteknologi, konsulentvirksomheder og regerings kontorer.

Eller netværk med alumner, der arbejder i industrien, og dykke dybere ned i forskellige sundhedssektorer.

Innovativ læring: Entrepreneurial Business Plan

Effektiv sundhedspleje kræver lederskab, sunde beslutningsevner og ekspertise. Derudover kræver det iværksættertænkning og vilje til at innovere i, hvordan sundhedsydelser leveres.

I et felt drevet af innovation er det afgørende, at du holder trit. En solid forretningsplan kan være forskellen mellem blot en idé og en succesfuld virksomhed. I processen med at skabe en, vil du udvikle en forståelse af strategisk planlægning, markedssituationer og konkurrencefordele.

Case study læring

Vores MBA IHM er baseret på en blanding af teoretisk læring understøttet og forstærket med casestudier og gruppearbejde efter Harvard-undervisningsmodellen.

Casestudierne er blevet skræddersyet til at opfylde klassens mål - baseret på virkelige situationer og fokuseret på sundhedspleje. Derudover bliver vores deltagere bedt om at medbringe deres egne, arbejdsrelaterede sager. Teamwork og gruppepræsentationer er andre nøgleelementer.

Gæsteforelæsninger og besøg på stedet

Brancheledere slutter sig til studerende fra forskellige baggrunde og kulturer for at diskutere aktuelle udfordringer og muligheder i det virkelige liv inden for et internationalt sundhedsmiljø.

Der opstår mange muligheder, både på campus og ved forskellige besøg på stedet, for at engagere sig med sundhedseksperter, nøgleaktører i industrien og innovative iværksættere i sundhedssektoren.

Coaching

MBA IHM Leadership Coaching byder på individualiseret coaching designet til at opfylde dine behov, uanset hvor du er på din rejse mod at nå dit lederpotentiale.

Internationale partnere og lokationer

Vores mål: give adgang til indflydelsesrige globale netværk

Hos Frankfurt School hjælper MBA International Healthcare Management fagfolk med at opnå den delikate balance mellem sundhedspleje og ledelse. Det er den førende uddannelse af sin art og støttes af bemærkelsesværdige internationale partnere:

Johns Hopkins University Carey Business School

Undervisning i business med menneskeheden i tankerne: Johns Hopkins University Carey Business School udvikler dristige virksomhedsledere og transformerer organisationer, samfund og samfund gennem forskellige perspektiver, multidisciplineret uddannelse og globalt bevidst iværksætteri.

Klasse profil

Deltagerne vil være seniorledere eller højpotentialer med store akkreditiver i sundhedsorganisationer, som personligt ønsker at avancere og søge stillinger med øget ansvar og lederskab i fremtiden.

Informationsarrangementer

Kunne du tænke dig at få et førstehåndsindtryk af, hvordan vores handelsskole og vores MBA-program egentlig er? Mød Frankfurt MBA Program Director, tal med nuværende studerende, deltag i en forelæsning i klasseværelset, eller besøg vores campus. Det er alt muligt gennem individuelt planlagte prøveforelæsninger og vores almindelige MBA-aftener!

Eksempel foredrag

Besøg en MBA-klasse i dette semester for at diskutere et casestudie med akademisk personale og nuværende MBA-studerende. Dette er din chance for at

 • opleve typiske klassefag,
 • undervisningsteknikker, og
 • læringsmetoder.

Du er velkommen til at kontakte vores MBA-team for at arrangere et campusbesøg, herunder en guidet rundvisning på campus

MBA-aftener

Lær mere om vores MBA- og EMBA-programmer på en af vores MBA-aftener! Drag fordel af personlige samtaler med vores professorer og programdirektører og find ud af, hvilket program der kan hjælpe dig med at realisere dit fulde potentiale.

Indlæggelser

Læreplan

Akkrediteringer

Ideelle studerende

Karrieremuligheder

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål