Keystone logo
© Uni.
Flanders Business School

Flanders Business School

Flanders Business School

Introduktion

Business-uddannelse på skillevejen mellem iværksætteri og ledelse

Flandern Business SchoolGrundlagt i 1977, var indtil nu en selvejende institution. Dette giver os mulighed for, i fuldstændig frihed, personlig træning og finurlige begreber til at udvikle skræddersy vores studerende. Vi er stolte over, at vi er tæt på vores forretningspartnere og er i stand til at reagere fleksibelt på deres behov, selv om denne ændring.

I 2013 var Flandern Business School en nær partner - landskab med KU Leuven. Således FBS-campus job nu helt integreret i den tilstødende KU Leuven campus i Korte Nieuwstraat. Det tætte samarbejde med University tilbyder vores studerende mulighed for at nyde langs nærhed af en førende forskningsinstitution med en verden - bredt netværk og et væld af ekspertise inden for næsten alle fagområder. De kan bruge biblioteket på campus, forskningsdatabaser, edb-klasser og andre universitet computerressourcer state-of-the-art. Vi udfører dette partnerskab er glade i vores logo og corporate identitet.

Derudover FBS også internationalt orienteret; som vi arbejder med Kellogg School of Management (Chicago) og Indian Institute of Management Calcutta (IIMC).

Flandern Business School vil, fra vores fokus på iværksætteri, et sted med åben debat om strategi, ledelse og innovation som nøglen til sociale fremskridt.

Som en business school, vi tilbyder vores elever en uddannelse, der er baseret på en kombination af høj kvalitet videnskabelig forskning og anerkendt bedste praksis, opfordrer vi personligt initiativ og kritisk refleksion i en kultur af konsultation, samarbejde, solidaritet og frihed. Derfor FBS er meget tværfagligt og tværfaglig orienteret og vi arbejder aktivt med partnere i ind- og udland.

FBS står for en aktiv deltagelse i den sociale og økonomiske debat, og til udviklingen af ​​vidensamfundet.

mission

Iværksættere vejledt og tillade erhvervsledere.

vision

Virksomheder og iværksættere er en vigtig del af vores økonomiske struktur. Flandern Business School ønsker at støtte dem aktivt.

Hos FBS ser vi det faktum, som en udfordring at skabe værdi for både vores samarbejdspartnere og vores studerende.

Vi mener, at en grundig forretnings- (eller forvaltning) uddannelse med vægt på den praktiske dimension af entrepreneurship kan gøre en forskel - deraf: Forretning uddannelse på skillevejen mellem iværksætteri og ledelse. Det er også derfor, vi i vores programmer kombinere viden og færdigheder fra konventionelle business kurser med de sager, som vores studerende - er lavet - næsten alle iværksætterne selv.

Hos os du kommer ud med et eksamensbevis, et iværksætterholdning og en plan!

værdier

  • Excellence i alt hvad vi gør
  • Inddragelse af deltagere og deres sag
  • Internationalt område samarbejder

Placeringer

  • Antwerp

    Flanders Business School Sint-Katelijnevest 26-28 , 2000 , Antwerp

    Spørgsmål