Keystone logo
Fachhochschule der Wirtschaft FHDW MBAGenerel ledelse
Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

MBAGenerel ledelse

0 Months

German

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Deltidskurset i General Management fører til en Master of Business Administration (MBA)-grad. Det er akkrediteret af FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation). MBA'en er internationalt orienteret i sit indhold og underviser i mere end 30 procent af hele materialet på engelsk.

Indholdet formidles af underviserne ud fra en daglig leders perspektiv. Han skal genkende de strategiske udfordringer, omsætte dem til mål og visioner og få medarbejderne til at begejstre dem. MBA-kurset giver den nødvendige specialviden (business skills) inden for områderne virksomhedsledelse, personaleledelse, forretningsadministration og jura, men giver frem for alt anerkendelse og beherskelse af kontekstuel viden til virksomhedsledelse (ledelsesudvikling, virksomhedsledelse).

MBA-kurset på FHDW kombinerer etablerede MBA-elementer med vigtige fagområder som personlig udvikling, ledelse og globalisering samt intensiv feedback. Moderne læringsmetoder som action learning og en forretningssimulering sætter nye standarder. En uges udflugt til Shanghai i Kina og til Hyderabad i Indien giver deltagerne mulighed for at opleve globaliseringen helt tæt på.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MBA - Generelt eller HR eller Healthcare eller Entrepreneurship fokus
    • Berlin, Tyskland
  • Executive MBA General Management
    • Berlin, Tyskland
  • Master of Business Administration (60 ECTS) Generel ledelse
    • Berlin, Tyskland