Keystone logo
Exeed College MBA i Global Healthcare Management
Exeed College

MBA i Global Healthcare Management

12 Months

Engelsk

Fuldtid

AED 32.000 *

Fjernundervisning

* fleksibel afdragsordning

Introduktion

Healthcare Managers er de professionelle, der er involveret i den daglige beslutningstagning såvel som langsigtet beslutningstagning på hospitaler, klinikker eller sundhedsenheder. Healthcare Managers er ansvarlige for at designe politikker, administrere menneskelige ressourcer, forbedre forretningsenheden og administrere driften, herunder indkøb og levering af hospitalsudstyr udover at forbedre kvaliteten af patientbehandlingen.

Den etårige MBA (Master of Business Administration) i Healthcare Management er et omfattende program designet til sundhedspersonale, der ser frem til en stor karriere i sundhedssektoren. Efter afslutningen af programmet vil eleverne blive tildelt et Post Graduate Extended Diploma in Global Healthcare Management fra Cambridge International Qualifications, Storbritannien, og en MBA i Global Healthcare Management fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Levering – online

Programmet vil blive leveret gennem state of the art online læringssystem, og alle elever vil have adgang til internationale tidsskrifter og bøger. Alle programmerne vil blive leveret af internationale fakulteter, og studerende kan deltage i live forelæsninger fra senior internationale fakulteter ved at logge ind på systemet. Alle sessioner vil blive optaget, og de studerende kan lytte til forelæsningerne i deres fritid. LMS har mulighed for tvivlsafklaringssessioner og online klasseværelsesaktiviteter. Undervisningen afholdes to gange om ugen (søndag og tirsdag) i tre timer hver.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål