Keystone logo
Exeed College MBA i Executive Leadership - Woolf, Malta
Exeed College

MBA i Executive Leadership - Woolf, Malta

14 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 35.000 / per course

Fjernundervisning

Introduktion

MBA i Executive Leadership-programmet tilbyder en omfattende læseplan for at udstyre eleverne med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i strategisk ledelse og udøvende lederroller. Med fokus på globale perspektiver dykker dette program ind i nøgleområder inden for studiet på tværs af ti kernemoduler og tre specialiseringsmoduler - Strategisk ledelse og ledelse, strategisk forandringsledelse og udvikling af strategisk ledelse og lederskab.

Gennem hele programmet kombinerer eleverne teoretiske studier, praktisk case-analyse og interaktive diskussioner. Læreplanen er designet til at forbedre kritisk tænkning, beslutningstagning og problemløsningsevner, hvilket gør dem i stand til at udmærke sig som effektive ledere i komplekse forretningsmiljøer.

Ved at fuldføre MBA i Executive Leadership vil eleverne blive udstyret med den viden, de færdigheder og den strategiske tankegang, der er nødvendig for at drive organisatorisk succes og føre selvsikkert i dagens globale forretningslandskab.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål