Keystone logo
Exeed College MBA i Business Analytics - UCAM, Spanien
Exeed College

MBA i Business Analytics - UCAM, Spanien

Sharjah, Forenede Arabiske Emirater

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per course

Fjernundervisning

Introduktion

Business analytics gør udstrakt brug af statistiske analyser, og anvendelserne af business analytics spænder over alle funktionelle områder. Executive MBA i Business Analytics forbereder ledere, der skaber værdi fra en struktureret og analytisk tilgang til problemløsning i ledelsessituationer. Desuden hjælper Executive MBA i Business Analytics fagfolk med at overvinde udfordringer i beslutningstagningen, mens de beskæftiger sig med analysen af rå data såvel som behandlet information.

Den etårige online MBA i Business Analytics er et omfattende program designet til ledere, der ser frem til internationale ledelses- eller senioradministrationsroller i globale organisationer. Efter afslutningen af programmet vil eleverne blive tildelt et postgraduate diplom i Business Analytics fra Cambridge International Qualifications, Storbritannien og en MBA i Business Analytics fra Universidad Católica de Murcia, UCAM.

De studerende, der tilmelder sig med MBA i Business Analytics vil påtage sig kernemodulerne om International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management og Leadership and Operations Management og specialiserede moduler om Introduktion til Analytics for Business og Anvendelse af Analytics i Business i første del, mens de er i anden del tager de studerende modulet om Socioøkonomisk – Juridisk miljø og et specialearbejde.

Om UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, grundlagt i 1996, er et af de fuldt akkrediterede hurtigst voksende universiteter i den europæiske region. Baseret i Murcia, Spanien, med læringscentre i De Forenede Arabiske Emirater, Indonesien og Singapore, tilbyder UCAM mere end 163 kurser, herunder business administration, sundhedspleje, datalogi, sports management og teknik. Universitetet har strategisk partnerskab med mere end 360 internationale universiteter, herunder Stanford University, National University of Singapore og National Technological University. UCAM er også medlem af Erasmus Mundus og Universia. UCAM E-MBA-programmet er rangeret blandt de 10 bedste i regionen, og universitetet har i øjeblikket over 21000 aktive studerende. UCAM akkrediterer og tildeler MBA-program i General Management, MBA i Business Analytics, MBA i Operations and Project Management, MBA i Health and Safety Leadership, MBA i Global Banking and Finance, MBA i Agile Supply Chain Management, MBA i Global Healthcare Management, MBA i Energi og Bæredygtighed, MBA i Regnskab og Finans og MBA i Marketing Management.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål