Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introduktion

Om Exeed College

Exeed College , der blev forestillet i 2016, er en prestigefyldt virksomhed fra Westford Education Group, der tilbyder topbedømte akademiske online-/deltidsprogrammer. En udbyder af uddannelsesstyring i verdensklasse med base i UAE, Exeed College faciliterer doktorgradsprogrammer i erhvervsadministration og uddannelse, specialiserede MBA-programmer, masteruddannelser i uddannelse og forskellige lærerkvalifikationsprogrammer gennem sin omfattende tilstedeværelse i GCC, afrikansk, asiatisk, syd østlige og europæiske lande. De ekstraordinære uddannelsesprogrammer, der tilbydes af førende internationale universiteter og prisbelønnede organisationer, gør det muligt for eleverne at genopfinde sig selv og udmærke sig inden for deres ekspertisedomæner.

For at tilbyde grader i verdensklasse har Exeed College ramt den rigtige akkord med toprangerede globale universiteter, der er forpligtet til at tilbyde enestående studerendes erfaring, undervisning af høj kvalitet, banebrydende forskning og omfattende samarbejde med toporganisationer.

Universidad Católica de Murcia, Spanien, City University, Malaysia, Woolf, Malta, Plymouth Marjon University i Storbritannien og Acacia University i USA er de største universiteter, der samarbejder med Exeed College .

En stærk fortaler for at bygge bro over kløften i at levere kvalitetsuddannelse til masserne gennem digitalisering, Exeed udnyttede teknologiens kraft og har skabt et digitalt økosystem gennem integrationen af en avanceret virtuelt læringsmiljø (VLE) platform, herunder et robust Learning Management System (LMS), der er i stand til at levere synkron og asynkron undervisning. Ved at bruge de mest moderne pædagogiske værktøjer, fuldt stablet kursusmateriale og onlinebibliotek sikres problemfri levering af akademiske grader og professionelle programmer i verdensklasse til kræsne elever over hele kloden.

En facilitator af verdensklasses lederuddannelse, læreruddannelse og kvalifikationer, Exeed College har udmærket internationale fakulteter uddannet på anerkendte universiteter med årtiers erfaring i industri og akademisk verden.

Exeed College kæmper for inklusion, lighed og mangfoldighed og er stolt af sin rige og varierede demografi af elever fra næsten 50-plus nationaliteter og 10-plus industrisektorer.

Mission

Vores mission er at levere globalt anerkendte og akkrediterede masteruddannelser inden for forretnings- og ledelsesdomæner og læreruddannelseskvalifikationer for at styrke det 21. århundredes arbejdende fagfolk med ekspansiv viden til at opfylde deres akademiske behov og overførbare færdigheder. En solid platform for arbejdende fagfolk til at tilegne sig viden, få dyb indsigt og mestre anvendelse af sådanne erfaringer på arbejdspladsen; vi bidrager til at opbygge store organisationer, bæredygtige fællesskaber og dermed en progressiv nation, der opretholder etik og integritet.

Vision

Exeed College forestiller sig at være blandt de førende globale udbydere af anerkendte og akkrediterede videregående uddannelser, lederuddannelser og efteruddannelse til arbejdende fagfolk og praktikere for at udstyre, berige og bemyndige dem til at blive eksperter og ledere inden for deres praksisdomæner.

Placeringer

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saudi-Arabien

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, Indien

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Spørgsmål