Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST MBA i Business Analytics & Intelligence
European School of Data Science and Technology - ESDST

MBA i Business Analytics & Intelligence

18 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 13.500 / per year

På campus

Introduktion

Forretningsanalyse har indtaget den øverste piedestal over hele kloden. Uanset branchens karakter har big data dyrket helt utraditionelle måder at se på og arbejde med data styret af standard statistiske og matematiske principper. Det fascinerende er den dybe indsigt, vi opnår med dette - "Data er det nye brændstof" - som almindeligt kendt. Uanset om det er industrien eller den akademiske verden, er Big Data-analyse det primære fokus. Grunden til det er, at data er vokset med stormskridt. Som følge heraf har virksomheder i stigende grad brug for kandidater, der hurtigt kan analysere og forstå konsekvenserne af enorme mængder information.

Dette program ville gøre det muligt for eleverne at sortere og analysere dataene og hente værdifuld organisatorisk indsigt fra dem. Anvendelsen af big data-analyse strækker sig til en lang række forretningsområder, herunder økonomi, marketing, forsyningskæde og mere. Det post-graduate program i business analytics og intelligens involverer en tværfaglig tilgang, hvor der gives særlig opmærksomhed til nye Big Data-værktøjer som Hadoop og Cloud Architecture. Dette program er alt, hvad man har brug for for at lave et effektivt karriereskift og dykke ned i en verden af big data analytics. MBA i Business Analytics & Intelligence er et erfaringsbaseret uddannelsesprogram, der har til formål at transformere dig til en hands-on færdighedsdrevet, strategisk Business Analytics Specialist i nutidens datadrevne økonomi.

Det giver en fordel for enhver professionel ved at udstyre dem med bedre beslutningstagningsevner og informere dem om holistiske ledelsesområder for at give dem mulighed for at være en topleder. Datasæt, der anvendes til undervisning, vil være reelle data baseret på forskellige brancher som biotek, energi, finansielle tjenesteydelser, spil, gæstfrihed, regering, fremstilling, farmaceutiske produkter, telekommunikation, rejser og turisme osv. Capstone-projektet giver eleverne mulighed for at arbejde med reelle forretningsproblemer . Dette gør dig ansat i næsten alle brancher og alle vertikaler.

Efter afslutningen af dette program vil eleverne være i stand til at:

  • Udvikle evnen til at læse og forstå enorme mængder data.
  • Få en forståelse af forskellige metoder til at rense/analysere data fra forskellige kilder.
  • Byg evnen til at stille spørgsmålstegn ved gyldigheden og brugen af de modtagne data og deres relevans for at løse det aktuelle problem.
  • Udvikle evnen til at anvende forskellige værktøjer/teknologi/platforme, der bruges i big data-scenariet.
  • Byg de positive perspektiver og færdigheder, der skaber produktive ledelsesmæssige ledere og forretningsnetværk for at skabe teams i verdensklasse.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål