Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introduktion

ESDST er dataskolen for Rushford Business School akkrediteret af James Lind Institute. Skolen tilbyder højere uddannelser inden for datavidenskab og teknologi, hvis grad uddeles af Rushford Business School.

Vores fakultet og mentorer er datavidenskabsfolk og arbejder i ansete positioner i branchen. Vi underviser ved hjælp af anvendt metode med reelt datasæt, og graden afsluttes med et rådgivende slutstenprojekt. Dette gøres med det formål at fostre vores studerende til at være ledere i topklasse og dataforskere i verdensklasse.

Vores fleksible akademiske levering giver eleverne mulighed for at vælge vores programmer baseret på deres tidsforpligtelse. Vores 100% online programmer er velegnede til studerende fra hele verden. Vores programmer er designet til at give online ækvivalens til et almindeligt universitetsprogram ved at udnytte teknologi i verdensklasse, internationale data science-eksperter og uddannelse af bedste kvalitet.

ESDST har til formål at fremme teknisk uddannelse og forskning inden for datavidenskab, forretningsanalyse og banebrydende teknologier. Programmerne på ESDST giver ledelses- og teknikstuderende en fremtrædende fordel ved at give dem mulighed for at udnytte data og teknologi til at løse virkelige problemer effektivt og effektivt. Data og teknologi er blevet en integreret del af ens liv, derfor er en påskønnelse af disse to bydende nødvendig i alle segmenter af menneskelivet - hvad enten det er et personligt eller professionelt liv.

Programmerne tilbydes i både online og blandet tilstand. Eleverne har mulighed for at vælge tilstand baseret på deres bekvemmelighed. For alle blandede komponenter leveres der også en online -ækvivalent, derfor kan du i enhver del af verden, du lever, vælge dine programmer og studere hos os.

Vi genkender begge dele; tidligere grader og tidligere erfaring samlet af eleverne på alle niveauer. Det tages i betragtning på optagelsestidspunktet afhængigt af programmets type og varighed.

Hvorfor ESDST er et glimrende valg for dig!

ESDST Fordel

ESDST fokuserer på en resultatbaseret tilgang, hvor konsekvente bestræbelser er på at give eleverne mulighed for at nå de læringsresultater, der gør dig brancheklar. ESDST tror virkelig på bæredygtige akademikere, der forbereder eleverne på livet og ikke kun på en startniveau, som de fleste handelshøjskoler gør

Vores MOTTO ligger i RIIL, som sætter sin entusiast i stand til ikke at efterlade sten uden at pleje sig selv som professionel og som menneske.

Ansvarlige akademikere

 • Kvalitetsundervisning - Som pionerer inden for kvalitetsuddannelse opretholder vi et niveau af undersøgelser, der sikrer, at eleverne består på det krævede niveau, efter at de har de nødvendige færdigheder. Vores partneruniversiteter er allerede akkrediteret bedst for deres kvalitetsuddannelse som schweiziske EduQua og deres foreninger med internationale akkrediteringsorganer.
 • Fleksibel akademisk levering - Vores online og blandede akademiske leveringsmodel med en passende blanding af synkrone og asynkrone input giver dig mulighed for at planlægge dine læringsinitiativer. Indholdet er tilgængeligt 24X7 via din e-campus.

Informationsteknologi

 • Datadrevne beslutninger-Data- og informationsteknologi er blevet en integreret del af alles personlige og professionelle liv. ESDST forbereder dig på at tage datadrevne beslutninger, hvilket får dine anbefalinger til at skille sig ud i forhold til dine kolleger.
 • MS Excel - Hver ESDST -elev vil være ekspert i MS Excel, som er et af de gratis værktøjer til at forbedre din arbejdsproduktivitet.
 • Kodning og værktøjer - Afhængigt af hvilket program du vælger, lærer du kodning i R eller Python og andre forskellige værktøjer for eksempel til at lave dine dashboards.

Industriintegration

 • Mentorskab - Hver ESDST -elev får tildelt en branchementor, med hvem du vil kunne planlægge din personlige karrierevej.
 • Placeringstjenester - Udover de færdigheder, der kræves for placering, giver ESDST dig en akademisk coach, der hjælper dig med dit CV, LinkedIn -profil og opbygning af interviewfærdigheder. Sammen med det giver vores branchecelle en platform til at forbedre din profilsynlighed med branchen. Med færdigheder og interviewmuligheder er vi sikre på at du kan placeres.
 • Industri Netværksarrangementer - Læring fra branchens eksperter er en integreret del af dette program. Der arrangeres regelmæssige gæstesessioner, hvor du får mulighed for at bryde ud og diskutere med gæsten. Netværk vil være en vigtig overvejelse under blandede programmer. Selv mange moduler vil blive co-undervist af brancheeksperter, og derved give dig mulighed for forskellige platforme at lære af brancheeksperter, og ja, for ikke at glemme mentoring nævnt tidligere.
 • Consulting Capstone Project– Hvad med at arbejde med et reelt forretningsproblem, hente data og anbefale løsninger til virksomheden som virksomhedskonsulent? Eksisterende, højre. Dette er en fremhævet del af uddannelserne. I modsætning til enhver anden handelshøjskole, som bare giver dig en mulighed for et speciale, giver ESDST dig mulighed for at samarbejde med en virksomhed for at løse deres forretningsproblemer.

Livfærdigheder

 • Tværkulturelt miljø-ESDST er et internationalt institut, hvor alle studerende over hele verden vil studere sammen. Forestil dig at arbejde på et langrendsprojekt, læringen vil være enorm. Virksomheder bruger millioner af dollars på tværkulturel sensibilisering, men du får det kun fra dine studier.
 • Lederskab - Din studieplan er i dine hænder. Du arbejder, mens du studerer, og planlægger derfor alle komponenter i akademisk levering samt din arbejdsfront. Disse organisatoriske færdigheder forbedrer dine planlægnings- og selvmotiverende færdigheder.
 • Bløde færdigheder og kommunikation - Kommunikation får en leder til at skille sig ud fra andre fagfolk. Din skriftlige kommunikation vil blive bedre for hvert modul, der skrider frem, og din verbale kommunikation vil gå videre med forumdiskussionsmuligheder.

Placeringer

Placeringer
 • Geneva, Schweiz

Spørgsmål