We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introduktion

Om ESDST:

European School of Data Science & Technology (ESDST) har specialiseret sig i at tilbyde uddannelse inden for det tekniske område såsom datavidenskab, kunstig intelligens, machine learning, robotteknologi, cybersikkerhed, cloud computing mv.Hos os lærer du ikke kun, men opnår anerkendte certificeringer og grader, og Boost CV ved at bygge portefølje med vores projektbaserede hybride læringsmetodologi!

201353_Technology-3.png

ESDST partnere for at tilbyde grader akkrediteret af RNCP, det franske arbejdsministerium, Frankrig. Derudover er European School of Data Sciences & Technology (ESDST) en schweizisk EduQua-certificeret institution med certificeringsnummeret CH23/00000103. EduQua-certificering er et vidnesbyrd om kvaliteten af den uddannelse, der tilbydes af ESDST. Desuden udstyrer vores kurser eleverne med dybdegående viden, hvilket giver dem mulighed for at forfølge branchecertificeringer fra AWS, Microsoft, Databricks, Google og mere. Hvert af vores masterprogrammer giver mulighed for at opnå en anerkendt grad fra det franske arbejdsministerium og fire schweiziske Eduqua-certificerede certifikater og et referencebrev fra din branchementor.

Med udgangspunkt i vores gruppes 15+ års erfaring i voksenuddannelse med 5400+ alumner fra 80+ lande, har vi forfinet en hybrid undervisningsmetodologi, der er designet udelukkende til voksne elever. Vi har omhyggeligt udformet en tredelt tilgang til kursusdesign, som involverer samarbejde mellem branchefolk og akademiske professorer om at forme kursusindhold og dets levering gennem vores banebrydende e-campus. Desuden parrer vi hver elev med en dedikeret Student Success Manager for at fremme ensartet kommunikation. Vores live bootcamps og mentorskab giver eleverne mulighed for at interagere med branchefolk for at lære udførelse af koncepterne.

Denne førnævnte dynamiske synergi garanterer, at vores kurser opnår en harmonisk blanding af akademisk stringens og praktisk, praktisk uddannelse. Vores andragogik giver dig mulighed for at lære når det passer dig, 24x7, alt imens du drager fordel af mentorskab fra både akademiske og branchefolk.

201354_Technology-2.png

Vi prioriterer projektbaseret læring, så du kan anvende konceptuelle rammer til at løse problemer i den virkelige verden. Hvert kursus vurderes via projekter, der kulminerer i et betydeligt Capstone-konsulentprojekt. Denne tilgang giver dig mulighed for at udvikle en omfattende portefølje eller CV, der indeholder minimum 13+ projekter efter programmets afslutning. Forestil dig virkningen af et CV beriget med en bred vifte af projekter.

Er du klar til at transformere din rejse som dataekspert!

Kontakt os i dag for at udforske de spændende muligheder, der venter dig!

Hvorfor ESDST er et glimrende valg for dig!

Lås op for dit potentiale med ESDST - din vej til kvalitetsuddannelse!

European School of Data Science and Technology (ESDST) giver mulighed for en personlig uddannelse af bedste kvalitet i den tilstand, du foretrækker. Vi tilbyder uddannelse i 2 modeller - online og på campus. For arbejdende professionelle, der ikke kan tage sabbatår, kan de konkurrere på deres uddannelse i online-tilstand.

De, der foretrækker et klasseværelse, kan vælge at studere på vores topmoderne campus i Frankrig, udstyret med banebrydende computerlaboratorier, sprogfaciliteter og fremragende sportsfaciliteter for at fremme et befordrende læringsmiljø.

Vores didaktiske model:

Vi er pionerer inden for online undervisning med vores gruppes 15+ års eksistens i voksenlæring. Vi tror på kompetenceløft, hvilket er muligt ved hjælp af Aktive læringsstrategier, hvor eleverne inddrages i læringsprocessen. For at opnå dette har vi tilpasset 3-tiers tilgang til kursusdesign og akademisk levering, som kan tilpasses og er tilgængelig 24X7. Vores læseplan er designet af branchefolk og uddannelseseksperter sammen for at sikre praktisk kursusindhold og akademisk stringens. Alle elever tilpasser deres studier via vores e-campus. For at sikre rettidig respons tildeles en elevsucces manager til hver elev. Vi arrangerer regelmæssige gæstesessioner og Live Boot Camps, alt sammen optaget for din bekvemmelighed.

Dybdegående læseplan

Som en dedikeret tech-skole er vi forpligtet til at levere dybdegående uddannelse og forskning inden for tech-området. Vores læseplan er designet til at forberede dig til succes i branchen, uanset om du søger en karriereændring eller sigter mod avancement i din organisation. Vores pensum er blevet undersøgt af branchefolk, hvilket sikrer, at det stemmer overens med de aktuelle arbejdsmarkedskrav.

Vi er stolte af at få vores læseplan undersøgt fra branchefolk for at tilbyde den læring, der kræves for at komme ind på jobbet.

Programmer til at forberede ledere og industriprofessionelle på øverste niveau!

Vi tilbyder en række programmer, der passer til behovet for alle elevers baggrund. Typiske målgrupper for vores programmer er følgende:

201358_Technology-5.png
 • Ledelsesledere: Alle med ledelsesbaggrund eller villige til at være ledere på øverste niveau, der er villige til at lære at tage datadrevne beslutninger, kan overveje at følge programmer, i disse programmer lærer du (Management + Dataværktøjer og dets applikationer)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Big Data Management
  • MBA Data Science, AI & ML
 • Ledere, der er villige til at lære at udføre dybdegående forskning inden for deres arbejdsområder, kan overveje at følge programmer, i disse programmer lærer du (Management + Management Specializations + Dataværktøjer og dets applikationer), for eksempel at forberede smukke dashboards, beslutningsanbefalinger ved hjælp af data, etc)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Financial Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Human Resource Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Sports Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Marketing Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Healthcare Analytics)
 • For tekniske eksperter, der er villige til at arbejde i teknologi, data, kunstig intelligens, og alle med ledelsesbaggrund, der allerede ønsker at lære dybdegående teknologiapplikationer, opfordres til at overveje følgende programmer:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc Data Science, Machine Learning & Artificial Intelligence
 • MSc kunstig intelligens til robotteknologi

Er du klar over, at ledere, der er i stand til at træffe teknologibaserede beslutninger, i gennemsnit får højere løn? Ifølge den nylige undersøgelse, data indsamlet fra forskellige kilder, er Data Analytics Leads gennemsnitlige løn mere end 400.000 USD.

Vidste du, at ledere, der er i stand til at træffe teknologibaserede beslutninger, i gennemsnit har højere lønninger? Data Analytics-leads tjener f.eks. en gennemsnitsløn på over 400.000 USD ifølge de seneste undersøgelser.

Klar til at skille sig ud og avancere i din karriere?

Slut dig til ESDST, din betroede institution, der ruster dig til at skinne i det stadigt ekspanderende teknologilandskab!

Studenterklæringer

Campus funktioner

European School of Data Science & Technology (ESDST) har 2 campus - Online Campus og Frankrig Campus.

Online Campus giver dig mulighed for at studere 24/7, tilpasse dine studier og lære i dit eget tempo. Forskning siger, at en person kun husker 30-40 % af undervisningen i klassen, men med vores online campus kan du sætte professorens optagelser på pause, genhøre dem, genlære og øve igen og igen for at fremhæve din læring.

Vores Frankrig campus er beliggende i Châteauroux, beliggende i hjertet af Frankrig, kan prale af et pulserende samfund på 60.000 indbyggere og er bekvemt beliggende kun en naturskøn 2-timers togtur væk fra Paris. Denne strategiske placering åbner op for en verden af muligheder for at udforske Frankrigs berømte destinationer og være på et sikkert sted.

Undervisningsfaciliteterne er exceptionelle: fuldt udstyrede klasseværelser, et sproglaboratorium unikt i Europa, computerlaboratorier, sygestue osv. Infrastrukturen er simpelthen unik: en restaurant med køkken og mulighed for, at eleverne kan købe en månedlig fuld måltidsservice (3 x dag), en professionel fodboldbane, der bruges af byens hold, tennis-, badminton-, volleyball- og basketballbaner, bordtennisborde, en bar med poolbord og storskærms-tv, alt sammen tilgængeligt for studerende og placeret på campusområdet. Studierne vil blive brugt til at være vært for 200 atleter under de Olympiske Lege i Paris 2024 og er af meget høj standard (rengøring, håndklæder og lagner inkluderet). Gratis offentlig transport med bus tilbydes for studerende til og fra byens centrum og shoppingområder, og en cykelvej med mulighed for cykeludlejning er også tilgængelig.

  Indlæggelser

  Se venligst vores hjemmeside for detaljerede optagelseskrav.

  Hvis du vil tale med nogen, så se om du kan deltage i vores næste Åbent Hus. Vi holder åbent hus med vores partnerskole Rushford Business School, der tilbyder ledelsesuddannelse.

  Klik her for at tilmelde dig Åbent Hus:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Hvis du ikke kan vente til næste åbent hus, så skriv venligst en e-mail på [email protected]

  Stipendier og finansiering

  European School of Data Science & Technology (ESDST) inviterer ansøgninger fra hele verden. For at hjælpe elever, hvis lands valuta ikke er så stærk, for at motivere akademiske præstationer og forskere osv. tilbyder vi forskellige stipendier på forskellige tidspunkter.

  Vi er en privat handelsskole, og derfor er vi nødt til at opkræve gebyret, men tidligere har de lande med lavere indkomster kunnet opnå op til 40% stipendier.

  Indgiv venligst stipendieansøgningen sammen med en uforpligtende gratis ansøgning. Vores optagelsesteam vil være i stand til at gennemgå og vende tilbage med tilbudt stipendium.

  Placeringer

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Spørgsmål