Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA I Entreprenørskab
EU Business School Switzerland

MBA I Entreprenørskab

Geneva, Schweiz

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39.750 / per year *

På campus

* Per år

Introduktion

Voksende virksomheder skal tilpasse sig miljømæssige og teknologiske ændringer. Denne store forbereder eleverne på udfordringerne ved at etablere og vokse en virksomhed i dagens dynamiske klima. EU vil hjælpe studerende med at opbygge rammerne for deres nye venture og give dem de nødvendige færdigheder til at blive iværksætterledere. Studerende vil udvikle nøglefunktioner til succes inden for områderne nyt produkt- og serviceudvikling samt ledelse af små og familievirksomheder.

Læring fra ledere

Begivenheder, der introducerer EU-studerende til globalt succesrige ledere, er et grundlæggende aspekt af vores tilgang til den erhvervsuddannelse, der starter din karriere.

Medstifter af Starbucks, Zev Siegl, fortsatte med at grundlægge talrige andre virksomheder og vejlede iværksættere rundt om i verden for at nå deres mål. Han delte sin indsigt i at finde succes som iværksætter med EU-studerende.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål