Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Introduktion

ESIE er konstitueret som business school for det anerkendte CES Cardenal Cisneros, grundlagt med det formål at genopfinde uddannelsesmodellen med en fleksibel og innovativ metode, hvilket gør den endnu mere tilgængelig med hensyn til ressourcer og tid.

Vi genopfinder din professionelle fremtid

Vi giver en 180º drejning til din professionelle karriere og forbedrer alle dine færdigheder og evner, så du er i stand til at træffe de bedste beslutninger i realtid og evaluere resultater inden for HR, økonomi, marketing og teknologisk drift.

Eksponentiel viden

Hos ESIE mennesker til de næste ledere i forretningsfremtiden, og hjælper med at forbedre deres færdigheder og evner takket være vores storslåede fakultet, 100 % praktiske klasser, vores innovative virtuelle campus, fremragende karrieretjenester og vores intense fordybende sessioner på vores campusser. Madrid.

Hos ESIE tror vi på, at den bedste måde at lære på er gennem følelser, og vi udsætter dig for business cases, hvor du skal træffe beslutninger. Hver læring er knyttet til en følelse.

Hvert emne består af 10 sessioner á 90 minutter, hvor teorien forklares ved hjælp af forskellige reelle business cases og analyseres ved hjælp af Case Metoden.

For at få mest muligt ud af timerne skal eleverne på forhånd forberede sagerne på egen hånd.

Personlig-faglig forlig

Vi tilpasser os perfekt til den studerendes personlige og professionelle behov. Kurset, som varer 1 år, har i alt 3 opkald om adgang, takket være en online metodik, blandet og med live-hold, der gør, at vores uddannelse tilbyder den mest overkommelige undervisning.

Efteruddannelse af høj kvalitet

Vi har en specialiseret MBA, der gør dig til et aktivt fag i forskellige praktiske scenarier, hvor du lærer at lede og motivere dit team, øge virksomhedens omsætning, lancere nye produkter, lukke og åbne nye divisioner, gå ind på nye markeder, arbejde med forskellige kulturer og optimere virksomhedens produktive drift, blandt mange andre situationer, der vil gøre dig til en sand virksomhedsleder.

Første niveau dobbelt grad

Vores handelsskole er tilknyttet CES Cardenal Cisneros i Madrid, så du vil modtage en dobbelt grad efter leveringen af Master's Final Project.

Placeringer

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Spørgsmål