Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master of Lifelong Training i Executive MBA [EMBA]
ESIC Business & Marketing School

Master of Lifelong Training i Executive MBA [EMBA]

18 Months

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Apr 2025

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Stol på dit talent og udvikle dit formål med vores executive MBA

EMBA er et program, der har til formål at styrke din udvikling som leder. Med en omfattende og elevcentreret tilgang vil det hjælpe dig med at udvikle dig fagligt og personligt, så du kan anvende det, du lærer om fredagen i klassen om mandagen på arbejdet, uden at miste synet af den positive indvirkning på samfundet.

Gennem indholdet af programmet vil du være i stand til at tilegne dig en strategisk vision af forretningen og udvikle ledelsesevner til at lede, forhandle og træffe komplekse beslutninger på en etisk og ansvarlig måde.

Når du er færdig med programmet, vil du være i stand til at opnå titlen Executive Master of Lifelong Training in Business Administration and Management (EMBA) udstedt af ESIC University.

¿Por qué estudiar un EMBA?

Executive Master Business Administration giver dig mulighed for at erhverve de færdigheder og evner, der giver dig mulighed for at komme videre i din professionelle karriere.

Estrategia

Du vil være i stand til at formulere og lede forskellige virksomhedsstrategier og handlingsplaner for at skabe rentable og bæredygtige konkurrencefordele.

Valor

Du vil udvikle en holistisk vision for virksomheden og dens værdiskabelsesprocesser. Du vil løse komplekse situationer kreativt i enhver virksomhed i stærkt internationaliserede og disruptive miljøer.

Pensamiento crítico

Du vil udvikle kritisk tænkning baseret på permanent rastløshed, intellektuel nysgerrighed, følsomhed over for miljøet og en samarbejdsorienteret holdning. Du vil være i stand til at træffe beslutninger og handle etisk ved at anvende høje standarder for respekt for menneskelige værdier, kulturel mangfoldighed og bæredygtighed.

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programresultat

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Ideelle studerende

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål