Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Introduktion

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Virkelig international.

I et internationalt læringsmiljø uddanner vi fremtidige ledere, som på ansvarlig vis vil forme vores globale økonomi og samfund. ESB Business School er en del af det offentlige, statsfinansierede Reutlingen University og har i fyrre år sat standarder inden for uddannelse og træning af unge ledere inden for international business administration og business engineering. Tæt på Stuttgart ligger ESB Business School i en velstående region, der er hjemsted for mange globale aktører, f.eks. inden for bil- eller maskinteknik.

Vi lever internationalitet

Over 2.100 studerende fra omkring 70 nationer bor og studerer sammen på vores kosmopolitiske campus. Vores ESB motto "Truly international" står også for en række uddannelser med global orientering, for studieintegrerede praktikophold og semestre i udlandet samt for et verdensomspændende netværk af mere end 120 partneruniversiteter i 40 lande. Med deres internationale erfaring tilføjer et 60 mand stort team af professorer med praktisk erfaring samt mange gæsteforelæsere og medarbejdere endnu større mangfoldighed til vores livlige universitetscampus.

Kandidater fra ESB Business School er meget eftertragtede af HR rekrutterere i ind- og udland. Nationale og internationale universitetsrangeringer vurderer også ESB Business School undervisningskoncept som usædvanligt godt. ESB Business School har siden 2019 også været akkrediteret af verdens største akkrediteringsorganisation AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), og hører dermed til i topligaen af business schools verden over.

Studerer med ESB Spirit!

At cykle for en god sag, rådgive virksomheder eller rejse til FN i New York: Elevinitiativerne på ESB Business School har meget at byde på. Så forskelligartede som de er: De legemliggør alle ESB Spirit, forbedrer vigtige ekstra-curricular færdigheder - og unødvendigt at sige, at de er sjove!

Placeringer

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Spørgsmål