We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Introduktion

European Institute of Management forestiller sig et adaptivt læringssystem, der perfekt udnytter de teknologiske fremskridt i det 21. st århundrede og giver adgang til fleksible, statsakkrediterede kvalitets videregående uddannelsesprogrammer for travle og afgrænsede fagfolk.

Vi er et lærings- og forskningsfællesskab bestående af fagfolk og akademikere, der har til formål at levere væsentlig viden og indgyde relevante færdigheder til fagfolk over hele kloden med det formål at øge individuelle chancer for succes og finde kort- og langsigtede løsninger for deres organisationer . At få vores grader, eksamensbeviser, certifikater og priser akkrediteret af regeringen øger også vores konkurrencefordel på arbejdsmarkedet.

Gennem skræddersyede videregående uddannelser lærer eleverne at udvikle deres færdigheder og udvikle deres kompetencer for at imødekomme de stadigt skiftende behov og forventninger i det moderne virksomheds- og forretningslandskab.

Vi fokuserer på at styrke kompetencer, der dækker over akademiske og metodiske færdigheder samt social og personlig udvikling for at øge konkurrenceevnen på det nuværende og fremtidige arbejdsmarked.

Med EIM's regerings-akkrediterede programmer kan fagfolk tage et MBA-diplom, blive en Doctor of Philosophy eller blive en Doctor of Business Administration gennem ansigt-til-ansigt online uddannelse fra et internationalt fakultetsteam af professorer og coaches med mere end 10 års erfaring. professionel erfaring. Vi anvender personlige, elevcentrerede og yderst interaktive didaktiske metoder, der integrerer online læringsteknologier og -teknikker for løbende at forbedre elevernes læringsoplevelser. Vi gør det meget mere bekvemt og muligt for de fleste professionelle at få en Ph.D., DBA eller andre grader.

Vision

Giver adgang til fleksible statsakkrediterede kvalitets videregående uddannelsesprogrammer gennem online læringsplatforme og teknologiforbedrede læringsmetoder

Hvad er vores læringstilgang?

EIM tilbyder et 100 % online læringsmiljø og anvender en yderst interaktiv læringsmetode baseret på Oxbridge tutorial læringsmetoden.

EIM Akkrediteringer

Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) licenserer EIM og det samme er hele dets program. Malta er en del af det europæiske område for videregående uddannelser (EHEA) og den transnationale kvalifikationsramme (Commonwealth).

EIM Medlemskab

Som verdens største erhvervsuddannelsesalliance forbinder AACSB International—The Association to Advance Collegiate Schools of Business undervisere, studerende og virksomheder for at opnå et fælles mål: at skabe den næste generation af gode ledere. Synonymt med de højeste standarder for ekspertise siden 1916, AACSB leverer kvalitetssikring, business education intelligens og professionel udvikling til over 1.500 medlemsorganisationer og mere end 785 akkrediterede business schools verden over.

.

Indlæggelser

Doktorgrader (DBA og PhD i ledelse)

Kandidater, der ønsker at deltage i et af vores ph.d.-kurser, udvælges på baggrund af følgende kriterier

 • MQF/EQF niveau 7 kvalifikation eller kandidatgrad
 • MQF/EQF niveau 6 kvalifikation eller bachelorgrad (til ph.d.)
 • Minimum 5 års erhvervserfaring (for DBA)
 • Behersket arbejdsniveau i engelsk i at forstå og tale, læse og skrive
 • Grundlæggende digitale kompetencer til at arbejde med institutionernes digitale læringsplatform
 • Fremragende personlig motivation
 • Fremragende teamwork
 • Ansøgere, der ikke overholder de angivne krav, kan anmode om en anerkendelse af realkompetencer

Postgraduate grader (Master's degrees, PGCerts, PGDipl)

Studerende kan deltage i vores kandidatuddannelser, postgraduate certifikater og diplomer samt tildelingskurser på grundlag af følgende kriterier

 • EQF niveau 6 kvalifikationer Bacheloruddannelse
 • Minimum 1 års erhvervserfaring
 • Behersket arbejdsniveau i engelsk i at forstå og tale, læse og skrive
 • Grundlæggende digitale kompetencer til at arbejde med institutionernes digitale læringsplatform
 • Fremragende personlig motivation
 • Fremragende teamwork
 • Ansøgere, der ikke overholder de angivne krav, kan anmode om EIM for en anerkendelse af realkompetencer

 

Akkrediteringer

AACSB-akkrediteret

Studenterklæringer

Placeringer

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Spørgsmål