Keystone logo
EHL Hospitality Business School MBA i gæstfrihed
EHL Hospitality Business School

MBA i gæstfrihed

Lausanne, Schweiz

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet

Introduktion

Designet til at rumme travle gæstfrihedsprofessionelle, leveres vores MBA i gæstfrihed 80 % online. Et fleksibelt online klasseværelse giver dig mulighed for at opnå en anerkendt MBA uden at forlade dit job, når du anvender nye strategier og værktøjer på arbejdspladsen.

Mens 80 % af dette program leveres online, bliver de resterende 20 % af programmet leveret i løbet af tre uger på EHL Campus Lausanne, som giver dig mulighed for at dele ideer og netværke med branchekolleger.

Online kurser:

Undervist af brancheeksperter giver onlinemodulerne i dette program en solid uddannelse i Hospitality Finance, Revenue Management, Hotel Development og Performance Management, som du kan anvende med det samme på arbejdet.

Kurser på stedet:

De intensive moduler på stedet fokuserer på nuværende bedste praksis inden for gæstfriheds- og servicevirksomhedssektoren og netværk, hvilket giver dig mulighed for at udvikle dine brancheforbindelser og dele indsigt med fakultetsmedlemmer, brancheledere og ligestillede.

Capstone-projekt:

Med det endelige projekt vil du integrere dine nye færdigheder og viden for at fuldføre et anvendt forretningsprojekt, der adresserer en ægte Hospitality Management-udfordring, der dækker de strategiske, finansielle og operationelle aspekter.

Nøgle Fakta

 • Eksamensbevis
  Master of Business Administration (MBA) i gæstfrihed
 • Varighed
  24 måneder
 • Ugentlig studietid
  15 timer
 • Beliggenhed
  80 % online, 20 % på stedet
 • Inkluderer
  Branche netværksmuligheder
 • Startdatoer
  marts og august hvert år

Programresultat

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål