Keystone logo
© TESS
De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

Introduktion

Velkommen til De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education er en højt anset privat institution for videregående uddannelse beliggende i Paris. De Vinci består af tre skoler, der tildeler akkrediterede grader af høj kvalitet: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School) og IIM (Digital School).

Det unikke udvalg af fag, der undervises på denne campus, skaber en stimulerende tværfaglig og interkulturel atmosfære. Skoler har udviklet en tværgående uddannelsestilgang, der blander de forskellige specialiseringer, så eleverne kan arbejde i tværfaglige teams (ledere, ingeniører, designere), mens de går videre i deres studier og får digital viden.

De Vinci Higher Education er baseret på fælles værdier som hybridisering, professionalisering, internationalisering, social bevidsthed, sport og kultur. Mere end 7 500 studerende, alle unikke, fokuserede alle på en vellykket gennemførelse af deres studier og på deres professionelle liv.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Paris

    12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie, 92400, Paris

Spørgsmål