Keystone logo
Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Introduktion

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Handelshøjskolen blev etableret i 1957

I Italien er CUOA en af de førende handelsskoler og et aktivt center for udvikling og opgradering af privat og offentlig forvaltning og iværksætterkompetencer.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved CUOA School of Business Administration er dets lange historie og dybe geografiske relationer, som bidrager til fremme af fremragende iværksættere og direktører i det nordøstlige Italien.

CUOA har ikke kun succes med at tilbyde internationale kurser (samarbejder med udenlandske partnere), men arbejder også med mere end 3.500 lokale virksomheder. De studerende, der deltager i dette kursus, kommer fra 50 forskellige lande og leder 15 globalt forskellige udviklingsprojekter.

CUOA School of Business Administration er en national og international leder inden for corporate og management kurser. Dette college hjælper eleverne med at udvikle deres individuelle behov og evner.

CUOA leder enkeltpersoner, virksomheder, private og offentlige organisationer til en ny corporate management model for at nå virksomhedens mål.

Denne skole tilbyder en kandidatgrad i business administration, en kortsigtet executive kursus og et tilpasset kursus at opfylde alle behov. I Italien betragter den menneskelige rekruttering afdeling for hvert firma COUA business management studerende som en vigtig optagelse overvejelse.

CUOA Business School er en majestætisk bygning fra det 18. århundrede beliggende i Villa Valmarana Morosini i Vicenza, i den italienske udkanten. Denne palladiske stilbygning fra det 18. århundrede blev tegnet af arkitekten Francesco Muttoni og har alle de skolefaciliteter, der dækker historisk kultur og akademiske aktiviteter.

Valmarana Morosini ligger ved siden af ?? villaen og er et konkret eksempel på en moderne business school. Dette boligområde er beliggende i et græsstald og sommerhus midt i de tidlige villaer og har mere end 50 værelser med eget og andre servicefaciliteter.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Handelshøjskolen blev etableret i 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Altavilla Vicentina

    CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi, 36077, Altavilla Vicentina

    Spørgsmål