Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Introduktion

e

Krakow School of Business ved Cracow University of Economics (CSB CUE) har været på markedet for uddannelsestjenester siden 1991. Skolen tilbyder MBA-studier, postgraduate kurser, og det har været at yde forskning rådgivning og udgivelse tjenester. CSB CUE er konstant at forbedre sit tilbud, tilpasse den til kravene i dagens marked. Den dynamiske udvikling og efterfølgende fører til skolens høje position i de polske placeringer skyldes mere og mere anerkendelse på den internationale arena. Krakow Business School CUE fastholder fortsat samarbejde med virksomheder, kulturcentre, universiteter, post-gymnasier og samfundskollegier både i Polen og i udlandet. Det er en del af det internationale samfund, som giver mulighed for at møde med forretningspartnere fra hele verden for at udveksle erfaringer og kompetencer, at få adgang til et globalt netværk af uddannelsesinstitutioner, offentlige organisationer og konsulentfirmaer.

Skolens partnere er: St. Gallen Business School (Schweiz), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Frankrig), Clark University, Suffolk University Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of Business, Grand Valley State University (USA), Handelshøjskolen i Stockholm (Sverige), University of Johannesburg (Sydafrika), Akademiet for Økonomiske Studier i Moldova, Banking University (Ukraine).

Siden 2011 har CSB CUE været medlem af EFMD - Det Europæiske Institut for Ledelsesudvikling.

Skolens hovedmål er at fokusere på udvidet samarbejde med erhvervslivet. Det sikrer, at den viden, der videregives til eleverne, har været stærkt relateret til forretningspraksis, for først da vil kandidaterne have en stærk position på arbejdsmarkedet og udvikle polsk iværksætteri.

Placeringer

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Spørgsmål