Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Johnson Cornell Tech MBA
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Johnson Cornell Tech MBA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Samlet undervisning for programvarighed

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Drevet af industrien, struktureret af Studio-earn en tech-fokuseret MBA i NYC.


Johnson Cornell Tech MBA-programmet forbereder eleverne til karriere succes i den digitale økonomi. En MBA designet til at omdanne tech-fokuserede individer til virksomhedsledere og iværksættere, dette etårige program er hvor netværk, industri og erfaringsindlæring kombinerer.


Hvad gør Johnson Cornell Tech MBA anderledes?

Praktisk erfaring med tværfaglige forbindelser. MBA'er arbejder med teknik, juridik og computer science studerende til at producere visionære ideer baseret på betydelige behov.

Dette MBA-program handler om real-world erfaring i ideation og skabelse. Ud over at gennemføre grundlæggende MBA-kernekurser arbejder du på tværfunktionelle teams i Studio for at udvikle tekniske løsninger til virkelige udfordringer.


Pensum og akademikere

Johnson Cornell Tech MBA læseplanen begynder i sommersemesteret på Cornell University's Ithaca, New York, campus. Du vil færdiggøre dine kerne kurser om 10 uger med studerende i Johnsons etårige, Ithaca-baserede MBA-program. Emner spænder fra finansiel regnskab til marketing og ledelsesudvikling. Resten af programmet, to semestre, leveres på Cornell Tech på Roosevelt Island i New York City.

MBA-specifikke moduler kombineres med co-curriculum blandt andre kandidatstuderende på Cornell Tech. Programmets hands-on-komponenter udføres f.eks. I Studio: Product Studio, Startup Studio og Product Management. Din tværfaglige gruppe vil tage produktideer fra udformning, gennem udvikling og lancering, mens du integrerer forretningsmæssige og teknologiprincipper uden problemer. Du kan også vælge at fuldføre intensiver i fintech eller digital markedsføring i forårssemesteret.


Studieoplevelse

Cornell Tech er placeret blandt den voksende tech sektor i New York City. Dens nærhed til startups og etablerede virksomheder og organisationer giver dig løbende muligheder for at forbinde branchens ledere og ansætte ledere. For at hjælpe dig med at lære mere om teknologiske karriere, værter Cornell Tech ugentlige samtaler i Studio, der bringer ind højttalere for at snakke om deres stier og oplevelser. I løbet af året, og på grund af programmets industriinddrivende design arbejder du på at udvikle dine netværk, når du planlægger dit næste karrierestrin.


Startdato: maj 2020
Varighed: 1 år, Fuldtid
Pris: $ 107.540 - Samlet undervisning i programvarigheden
Frist: 5. marts 2020.
Sted: Sage Hall, Ithaca, NY og Cornell Tech, New York, NY

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master i Business Administration (MBA) i engelsk – fjernundervisning
    • Online
  • Dual Degree DBA+MBA
    • Online
  • Master i Business Administration - Edgewood College
    • Online