Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Executive MBA Americas
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Executive MBA Americas

0 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning, På campus

* Samlet undervisning og anslåede udgifter til programmets varighed

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Din weekend, din by-tjene en Ivy League MBA tæt på hjemmet.


Executive MBA Americas-programmet er skræddersyet til at opfylde behovene hos fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere uden at forstyrre dem. Tjen en MBA med klasser hver anden lørdag og søndag i din lokale bys forbundne klasseværelse.


Hvad gør Executive MBA Americas-programmet anderledes?

Dens internationale klasseværelse og netværk. Opret forbindelse med klassekammerater i hele Nord- og Sydamerika gennem levende interaktive videokonferencer, når du deltager i personklasser med din bys kohorte.

Amerika er et virkelig globalt program, der vil fremme din karriere og øge dit lederskabspotentiale. Dette Executive MBA-program tilbydes i partnerskab med Smith School of Business ved Queen's University. Du vil færdiggøre dine kurser på 17 måneder og tjene to MBA'er: en fra Cornell University og en fra Queen's University.


Pensum og akademikere

Johnsons Executive MBA Americas-program tilbyder en integreret og sekventeret generel ledelse pensum parret med tilpassede projekter og sager. Kurser fokuserer på ledelsesgrundlag, strategisk tænkning, iværksætteri, lederskab og meget mere. Du vil også gennemføre et nyt venture- eller konsulentprojekt og et teambaseret globalt forretningsprojekt på en international placering.


Studieoplevelse

Hver anden weekend deltager du i klassen med jævnaldrende i byens byrå. Samtidig vil du forbinde med klassekammerater på tværs af fem lande gennem videokonferencer teknologi-klasser undervises live fra Cornell's campus. Du vil interagere med klassekammerater og professorer, stille spørgsmål, afslutte breakout sessioner og arbejde gennem kursusmaterialet som et hold.


For dybdegående kursus- og netværksmuligheder deltager alle kohorter sammen i tre boligsessioner. Disse sessioner er delt mellem Cornell og Dronningens universitetscampus.


Startdato: juni 2020
Varighed: 17 måneder
Pris: $ 148.890 - Samlet undervisning og anslåede udgifter til programvarigheden
Deadline: Rolling
Placering: Vælg byer

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Fuldtid MBA
  • Cincinnati, USA
 • Master of Business Administration (deltid)
  • Minneapolis, USA
 • Master of Business Administration med Data Science
  • Paris, Frankrig
  • Heidelberg, Tyskland
  • + 2 Mere