Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Introduktion

Latinamerikansk handelsskole globalt anerkendt

COPPEAD Graduate School of Business fra det føderale universitet i Rio de Janeiro er en handelsskole, der er internationalt kendt for sin ekspertise inden for undervisning og forskning.

Skolen uddannede mere end 10.0000 ledere , 1300 kandidater og 60 doktorgradskandidater i forretningspecialiseringskurser. Vores fuldtids MBA-program , offentligt og gratis, er det eneste i Latinamerika, der allerede er rangeret blandt verdens 100 bedste, ifølge The Financial Times.

Hos COPPEAD er forskning og viden de centrale akser i alle aktiviteter. I daglige interaktioner med studerende, virksomheder og andre markedsaktører styrer den viden, vi producerer, arten af vores levering i klasseværelset og interaktion med samfundet. Dette er grundlaget for vores mission og vision, og hvad vi mener er vores bidrag til samfundet .

Mission

At transformere mennesker gennem fremme af værdier og generation og spredning af viden ved at integrere ledelsesteori og praksis til bedre organisationer og samfund.

Vision
At være et vigtigt brasiliansk knudepunkt for at transformere ledere, iværksættere og forskere.

Centrale værdier

 • Excellence: Dette er vores essens, hvad der styrer vores vækst , forskning, fakultetrekruttering, design af nye programmer, blandt andre handlinger.
 • Integritet: COPPEADs værdier inkluderer såning af etisk og socialt ansvarlig opførsel i ledelsesfaget . Vi forstår, at integritet er den bedste måde, hvorpå skolen kan udføre sin mission og bedre tjene Brasilien.
 • Service til Brasilien: COPPEAD var den tredje skole i Brasilien og den første i Rio de Janeiro, der tilbyder et doktorgradsprogram; den første i Brasilien, der tilbyder en international standard på fuld tid MBA, og det var pioneren inden for Executive Education in Business and Management i Brasilien. Vi er nødt til at udvikle mennesker og organisationer for at udvikle vores land.

Resultater

 • 10 gange i rankingen af de 100 fuldtids MBA-programmer på verdensplan udgivet af Financial Times.
 • Executive MBA listet to gange i Financial Times EMBA Ranking som en af de 100 bedste i verden.
 • Medlem af EFMD (European Foundation for Management Development), en international medlemsorganisation med mere end 850 medlemsorganisationer fra akademia og erhvervslivet.
 • Medlem af AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), en international forening med mere end 1.500 medlemmer i 90 lande, inklusive de bedste handelsskoler i hele verden.
 • Certificeret siden 2007 af ANPAD, det brasilianske akademi for ledelse, hvilket viser, at undervisningspraksis er baseret på kvalitetsstandarder.
 • Evalueret som niveau 6 (ud af 7) i CAPES (Koordinering af forbedring af personale i videregående uddannelser, knyttet til Uddannelsesministeriet)
 • 10 Forskningstole
 • Partnerskab med 42 handelsskoler over hele kloden

Akkrediteringer, certificeringer og foreninger

132663_Untitled-1.jpg

Federal University of Rio de Janeiro

Det føderale universitet i Rio de Janeiro blev grundlagt i 1920 og er det første og største føderale universitet i Brasilien. Et af de største centre for ekspertise inden for undervisning og forskning i landet og i Latinamerika, universitetets mission er at give det brasilianske samfund midlerne til at dominere, udvide, dyrke, anvende og formidle den universelle patrimoni af menneskelig viden, til fungere som en transformerende kraft.

Placeringer

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Programmer

  Spørgsmål