Keystone logo
Copenhagen Business School Executive MBA
Copenhagen Business School

Executive MBA

Copenhagen, Danmark

21 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 425.000

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Indtag bredere og mere udfordrende lederstillinger med tillid, når du gennemfører den strenge CBS Executive MBA. Den tredobbelte akkrediterede CBS Executive MBA er skabt til at passe ind i hverdagens krav og er en investering i din fremtid, der udvikler din færdighedsbase, din tankegang og selvtillid og støtter dig til at tage det næste store spring i din karriere.

Lære. Udvikle. At føre.

Processen med at blive - eller blive - en højtydende leder kan være kompleks og kræver vækst og udvikling på mange områder. Samtidig er det nemt at plateau; at nå et punkt, hvor du har opnået alt, hvad du kan inden for dit valgte felt. Så hvordan beviser du over for dig selv og dine kollegaer, at du er klar til næste skridt? At du har evnen til at anlægge det holistiske syn, der kræves for at kunne føre virksomheden til en dristigere og lysere fremtid? Du ved, at du er klar til at tage større udfordringer, til at bruge mere tid på at udvikle og vokse frem for at fokusere på det daglige. Nu er det tid til at undersøge.

Executive MBA fra CBS viser dig vejen.

Lær af de bedste

Tredobbelt akkrediteret (AMBA, EQUIS & AACSB) CBS EMBA er et personligt program med et globalt udsyn, der giver mulighed for at vælge det format, der fungerer bedst for dig.

Udvikle et betroet supportnetværk

Studér sammen med kammerater af høj kaliber fra forskellige brancher, forskellige baggrunde og med forskellige synspunkter. I vil arbejde sammen om at bevæge jer uden for jeres komfortzoner og udvikle de færdigheder og støttegruppe, I har brug for til en rejse til global succes.

Led dine teams med tillid

Med udgangspunkt i grundlaget for livet i organisationen lærer du at analysere ydeevne, økonomi og kundeadfærd. Og så vil du træde tilbage og se på det større billede og omdanne den viden, du har samlet, til en eksekverbar ledelsesstrategi.

Sæt dig op til succes med CBS Executive MBA.

Den skandinaviske vej til din EMBA

Danmark er kendt over hele kloden for sin tilgang til ledelse, vækst og innovation og er i front i flokken, når det kommer til bæredygtighed og ansvarlig ledelse. Og du vil finde disse værdier afspejlet i alt, hvad vi gør.

Vi tilbyder fleksible muligheder for studier, chancen for at fokusere i dybden på et forretningsområde efter dit valg og muligheden for at lære på tværs af tre kontinenter sammen med erfarne forretningsfolk fra hele verden.

Vi tilbyder en virkelig global tilgang til din personlige og professionelle udvikling, mens vi stadig holder skandinaviske værdier og bæredygtighed i centrum af det, vi gør.

Veje til din EMBA

Studér til din EMBA på én gang over 21 eller 25 måneder, eller tag fat i det i små bidder med vores Executive Certificate-sti. Du vil have fleksibiliteten til at starte i maj 2022 eller vente til september 2022. Vi giver dig gerne muligheder – fordi vi ved, at én størrelse sjældent passer til alle.

En praktisk, fleksibel tilgang

Uanset om du vil arbejde gennem programmet så hurtigt som muligt, eller du kun er klar til at forpligte dig til én del ad gangen, vil vores Executive MBA-muligheder passe omkring dig.

En personlig EMBA

Med en forpligtelse på i gennemsnit fire dage om måneden kan du vælge mellem to veje: Executive MBA på én gang; eller den trinvise tilgang gennem Executive Certificates. Du kan vælge at starte i maj eller september.

Du vil fuldføre din Executive MBA med det integrerede strategiprojekt, hvor du afprøver dine erfaringer i forbindelse med et operationelt problem fra din egen organisation.

Som supplement til kernefagene vil du være i stand til at personliggøre din oplevelse ved at vælge en af fire koncentrationer, hvilket giver dig mere dybdegående viden om et område efter eget valg.

Tag din EMBA på én gang

Forpligt dig til 21 eller 25 måneders højt udviklende studier. Vælg din startdato og studer tre termer af generel ledelse og et semester i dybden om et emne efter eget valg, hvilket giver dig et holistisk syn på din organisation og det brede kompetencesæt, der kræves for at tage dig til næste niveau.

Et udvalg af startdatoer

Føler du, at det aldrig er det rigtige tidspunkt at tage springet?

Vi tilbyder et udvalg af startdatoer for vores EMBA-program. Du kan begynde med en koncentration i maj, eller vælge at deltage i september med udtrykket: 'Forstå organisationen'.

Executive Certificates: En trinvis tilgang

Hvis du finder, at EMBA-programmet er den rette midt-karriereudvikling for dig, men ikke er i stand til at forpligte dig til to års sammenhængende studier på forhånd, tilbyder vi også vores fremragende lederuddannelse gennem en certifikatsti. Vi tilbyder fleksibilitet, så du kan vælge det rigtige tidspunkt for dig at starte. Gennemfør hver fritstående periode, modtag et Executive Certificate og vælg derefter, om eller hvornår du ønsker at gå videre til den næste.

Næste startdato

Du kan starte på dit første certifikat i maj eller september. I maj kan du vælge at tilmelde dig en koncentration efter eget valg og modtage et certifikat, når du er færdig. I september kan du tilmelde dig Executive Certificate in General Management (fem måneders modul). Dit certifikat kan enten stå alene eller blive springbrættet til dit næste certifikat.

Fleksibel Executive Learning

Hos CBS tilbyder vi dig en modulopbygget mulighed for din Executive MBA. Hvert Executive Certificate står alene som en virksomhedskvalifikation, hvilket betyder, at du vil finde værdi i at studere dem individuelt. Men arbejd dig igennem dem alle, og du vil modtage din EMBA-grad sammen med dine jævnaldrende. Efter at have afsluttet sidste semester, Managing Strategic Execution, opnår du CBS Executive MBA-graden.

Et udvalg af certifikater

De tilgængelige certifikater er:

 • Executive Certificate i General Management
 • Executive Certificate i forretningsanalyse og ledelse
 • Executive Certificate i en koncentration efter eget valg
 • Håndtering af strategisk eksekvering + integreret strategiprojekt

Din EMBA-oplevelse

Med sin innovative personlige tilgang vil vores EMBA give dig mulighed for at udvikle din viden inden for de områder, der vil gavne dig mest, starte på en dato, der passer dig, og studere i et tempo, der er det helt rigtige. CBS EMBA handler om mere end blot karriereacceleration. Det handler om inspiration og samarbejde. Det handler om at lære at lede din organisation på en mere holistisk og bæredygtig måde.

Omfavn The Scandinavian Way

CBS er grundlagt i skandinaviske forretningsværdier, kendt over hele kloden for deres unikke indflydelse på ledelsesstil og -kultur. CBS tilbyder et inspirerende miljø for ledere, der ønsker at sætte sig op til langsigtet succes ved at være på forkant med bæredygtig forretningspraksis og banebrydende forskning på dette område.

Vores virksomheder leverer kreativitet, innovation og vækst i en verden, der i stigende grad er tempofyldt og datadrevet. De anser samfundet og dets mennesker for at være lige så vigtige som profit. Og de opsøger mangfoldighed og de fordele, det giver.

Lær på tværs af tre kontinenter

Vores EMBA er virkelig global i udsigt, med moduler, der finder sted i seks byer rundt om i verden. Du vil få mulighed for at lære om nye kulturer, nye måder at arbejde på og nye perspektiver til at inspirere og informere om din udviklende ledelsesstil.

Drag fordel af små klassestørrelser

CBS EMBA er designet til at sikre, at du drager fordel af de forbindelser, du laver, og de netværk, du opretter. Studér sammen med ledere fra en mangfoldig blanding af brancher og baggrunde i et intimt miljø, der giver dig mulighed for at drage fordel af værdifulde samtaler og den personlige opmærksomhed fra erfarne medarbejdere og mentorer.

Sæt din læring direkte i praksis

Ved at give dig mulighed for at vælge cases og eksamensprojekter fra din egen organisation, sætter vi dig i stand til at omsætte din nyfundne viden direkte i praksis. Lær hvordan du står tilbage og værdsætter det større billede, leder dine teams strategisk og skaber øjeblikkeligt ROI for din arbejdsgiver.

Et enestående læringsmiljø

Læringsmiljøet på CBS er designet til at inspirere til innovation og fremme kreativitet. Her finder du moderne åbne rum oversvømmet med naturligt lys og panoramaudsigt over parken udenfor. Og det er kun en kort gåtur til verdensklassefaciliteterne på vores hovedcampus.

Enestående faciliteter i hjertet af København

Executive MBA-uddannelserne har til huse i Råvarebygningen, som tidligere var beboet af Royal Copenhagen Porcelæn, før de blev omdannet til et konkurrencevindende design af Henning Larsen Architects. Faktisk har hver af vores bygninger en unik arkitektonisk stil og atmosfære, der gør CBS til et helt særligt sted.

Understøttelse af dine studier

På CBS stiller vi alt muligt til rådighed for at hjælpe dig med at få succes med dit studie. Du får adgang til vores uovertrufne biblioteksressourcer (vores bibliotek er også Danmarks Nationalbibliotek for Erhvervsøkonomi), en dedikeret online platform, topmoderne faciliteter og break-out områder designet til at optimere læring og inspirere til stor diskussion og præsentationer.

Holistiske læringsmuligheder

Som Executive MBA-deltager eller alumni får du adgang til eksklusive MBA-arrangementer. Disse vil afspejle de forskellige temaer, der kan påvirke din professionelle karriere, og er beregnet til at hjælpe dig med at udvikle den overordnede tænkning, der er så afgørende for succes.

Fakultet i verdensklasse

Du vil drage fordel af den varierede undervisningstilgang fra vores egne erfarne professorer og undervisere kombineret med anerkendte akademikere fra andre førende universiteter og handelshøjskoler.

Anerkendte og fornemme professorer

Vores CBS-baserede professorer er nogle af de mest fremtrædende og fornemme akademikere i landet, hvis ikke verden. Tilsvarende er vores eksterne fakultetsmedlemmer valgt ikke kun for deres akademiske ekspertise, men også for deres globale erfaring og indsigt.

Vores undervisningstilgang

Executive MBA-fakultetet vil tage dig gennem vores strenge casestudietilgang og videre med simuleringer, debat, erfaringsbaseret læring, diskussioner med ledere på stedet, virksomhedsprojekter og internationale moduler.

Deres undervisningsmetoder er designet til at hjælpe dig med at maksimere værdien af din tid hos os og sikre, at du udvikler et bredt kompetencesæt, der sikrer, at du er klar til det skridt, du gerne vil tage.

Sted København

Beliggende i det bankende hjerte af Øresundsregionen er København et livligt forretningscentrum og hjemsted for en bred vifte af virksomheder, der tilbyder adskillige muligheder. Måske endnu bedre, København er også et dejligt sted at bo – livskvaliteten er høj, grønne områder er let tilgængelige, og et flertal af befolkningen bruger cykler for at komme rundt, hvilket sætter standarderne for lavemissionsliv.

Copenhagen Living

En livlig og charmerende by, København bliver jævnligt kåret blandt de bedste byer i verden til at bo og arbejde. Og med god grund. Hvorfor? Her er juvelerne i Københavns krone:

 • Sikkerhed og sikkerhed: Byen har en af de laveste kriminalitetsrater i verden.
 • Grøn by: København er verdenskendt for at føre bæredygtighedsdagsordenen inden for transport, energi, affaldshåndtering og andre aspekter af byudvikling.
 • Cykelkultur: mere end en tredjedel af befolkningen pendler på cykel, og der er mere end 390 km af udpegede baner rundt om byen.
 • Effektiv offentlig transport: Byens undergrundssystem har fået prisen for verdens bedste metro.
 • Verdens bedste restauranter: København er hjemsted for ti restauranter, der har modtaget Michelin-priser – gode nyheder for den kulinariske opdagelsesrejsende!

Desuden byder Danmark på nogle af de mest optimale betingelser for forretning, efter at være blevet kåret som det letteste sted i Europa at drive forretning af Verdensbanken 2012-2019.

Bæredygtighed i erhvervslivet

Danmark og København er i front, når det kommer til at udvikle bæredygtige forretningspraksis. Derfor er der ikke noget bedre sted end CBS til at videreudvikle din viden inden for denne fremadstormende disciplin.

Hvorfor bæredygtighed betyder noget

Vi, som et globalt samfund, er ved at vågne op til, at vi skal passe på vores planet og samfundene og menneskerne omkring os. Og det er ikke kun i vores personlige liv, vi skal yde vores del. Virksomheder og organisationer har en stor rolle at spille i at sikre, at bæredygtig forretning er øverst på dagsordenen, og forbrugere, investorer og interessenter stiller dem i stigende grad til ansvar.

Et integreret tema i vores MBA

Vi mener, at morgendagens virksomhedsledere bør opretholde og støtte bæredygtige, ansvarlige og etiske forretningsværdier. Derfor vil du opdage, at virksomheders bæredygtighed er et af nøgletemaerne, der væver sig gennem vores program. Fordi det ikke er noget mode at drive din virksomhed på en bæredygtig måde, er det en langsigtet strategi og en, der bør integreres på tværs af alle afdelinger. CSR er en integreret del af din virksomheds succes og bør aldrig blot være en eftertanke.

Hvad du vil lære

I løbet af kurset vil du opdage, hvordan virksomhedsansvar forfølges som en kernestrategi fra bestyrelsesniveau og ned, hvordan flade organisationsstrukturer og ledelsesmæssig ligestilling mellem kønnene kan fremme virksomhedskulturer bygget på tillid og respekt, og hvordan offentlige politikker understøtter bæredygtighedsinitiativer fra start- ups til modne organisationer.

Vigtigst af alt, vil du mestre færdighederne og strategierne til at få succes på denne kritiske arena og omfavne fremtiden for moderne forretning på en bæredygtig måde.

Program struktur

Uanset om du vælger den direkte vej til din EMBA, eller du vil have den fleksible certifikattilgang, vil du studere de samme kernekurser sammen med dine talentfulde jævnaldrende.

Et omhyggeligt designet program

Vores EMBA-program er designet til at opbygge viden og færdigheder på en struktureret måde.

Begyndende med at se i dybden på de grundlæggende faktorer, der påvirker din organisation indefra og ud, vil vi gå videre til at studere de elementer, der kan have en indvirkning på din virksomhed og det miljø, den opererer i. Og i den sidste periode vil vi bringe alt sammen med en forståelse af, hvordan dine nyfundne MBA-færdigheder kan bruges til at skabe og styre strategier for fremtidig organisatorisk succes.

Term 1 - Forstå organisationen

Denne term vil give dig værktøjerne til at udvikle en dybere forståelse af det grundlæggende i organisatorisk adfærd.

I løbet af denne første periode vil du få et solidt fundament i grundlæggende økonomiske og regnskabsmæssige principper og reflektere over, hvordan du kan bruge din nyfundne viden til at løse ledelsesmæssige problemer, effektivt bruge ressourcer og informere om vigtige beslutninger i din organisation.

På kurset Ledelsesøkonomi vil du lære at prissætte produkter og tjenester, forstå konkurrenceinteraktioner på et marked og også få indsigt i auktioner og indkøb samt design af incitamenter.

Vi vil dække det vigtige emne digitalisering og udforske de bedste måder at udvinde værdi fra overfloden af tilgængelige data i et miljø, der er usikkert og i konstant forandring.

Og til sidst vil vi tage fat på det første af vores bæredygtige ledelsesemner. Ved at arbejde med moderne ledelsesteorier og -praksis vil du begynde at bedre forstå din egen position, samt hvordan du administrerer dine HR-ressourcer mere effektivt og effektivt.

I løbet af denne periode rejser vi til Shanghai.

Term 2 - Udforskning af organisationens miljø

Denne term udvikler din viden og analytiske færdigheder for at få succes i dit markedsmiljø.

Det er nu tid til at udforske moderne markedsføringsteknikker, så du bedre kan forstå, hvordan du analyserer forbrugeradfærd og derved genererer større efterspørgsel efter dine produkter eller tilpasser dig markedets ønsker.

Vi vil se på, hvordan makroøkonomi og finansielle markeder former det miljø, din organisation opererer i, samt lære om, hvordan organisationer og investorer interagerer, og hvilke muligheder der findes for at finansiere deres aktiviteter.

Og vi vil bygge videre på lederkurset fra første semester ved at give dig tid til at reflektere over dine egne personlige ledelsesudfordringer.

I løbet af denne periode rejser vi til London/Frankfurt og Chicago.

Tilpas din EMBA: Koncentrationer

Som en del af din CBS EMBA vil du være i stand til at vælge mellem fire centrale studieområder eller koncentrationer: Digitalisering, Entrepreneurship, Governance & Sustainability eller Finans.

Hver koncentration vil omfatte to til fire tæt integrerede kurser med en afsluttende eksamen i slutningen.

Termin 3 - Styring af strategisk eksekvering

Den sidste periode giver dig 'værktøjer til forandring' og opfordrer dig til at bruge dine MBA-værktøjer til at udvikle en strategi for din organisation.

Denne sidste periode handler om at konsolidere og bygge videre på den viden, du har tilegnet dig, og give dig færdighederne til at blive et værdsat medlem af din organisations strategiske ledelsesteam.

Du vil ikke kun analysere din organisations konkurrencemæssige positionering og bruge denne til at informere strategisk beslutningstagning, men også forbedre din organisations evner i forhold til at styre procesinnovation.

Du vil også opdage, at vi lægger stor vægt på vores diskussioner omkring bæredygtighed - at træffe strategiske beslutninger på en måde, så de skaber værdi for samfundet som helhed, ikke kun de virksomheder, de tjener.

I løbet af denne periode rejser vi til Mumbai.

Integreret strategiprojekt

Ved afslutningen af dine studier får du chancen for at omsætte dine forbedrede MBA-kompetencer i praksis, når du vælger en problemstilling, der påvirker din egen organisation og bruger de teorier og teknikker, du har lært, til at skabe en effektiv strategi såvel som det yderst vigtige. Gennemførelsesplan.

Tilpas din EMBA

Dyk dybere ned i et område, du føler, vil gavne dine karriereønsker og din organisation mest. Eller tilfredsstil din søgen efter viden ved blot at vælge den koncentration, du finder den mest interessante. Den retning, du vælger, er helt op til dig.

Tilpas din EMBA til dine karrieremål

Som en del af din CBS EMBA vil du kunne vælge mellem fire koncentrationer: Digitalisering, Entrepreneurship, Governance & Sustainability eller Finance.

Hver koncentration vil omfatte to til fire tæt integrerede kurser med en afsluttende eksamen i slutningen.

Du kan også vælge at tage yderligere valgfrie kurser på vores partnerskole ESADE i Barcelona.

Få mere at vide om koncentrationerne nedenfor.

Digitalisering

Giver dig praktiske værktøjer til at drive forandring i den digitale økonomi.

Lær at omfavne innovation og udnytte den digitale teknologis muligheder for at informere din strategiske tænkning og transformere alle forretningsområder.

Du vil diskutere truslerne fra disruption, nye markedsdeltagere og globale platformsvirksomheder samt lære, hvordan du bruger data til at lede vejen frem, hvordan du motiverer og administrerer en digital arbejdsstyrke, og hvordan du handler for at forebygge og kontrollere skader på cyberangreb, som vi har set ramme store virksomheder i de senere år.

Kursuseksempler: Digitale platforme, innovationsstrategier i en digital verden, styring af den digitale arbejdsstyrke, digitale leveringsmodeller

Governance & Bæredygtighed

Forstå vigtigheden af virksomhedsledelse og bæredygtighed for fremtidens leder.

Vi vil udforske behovet for stærkt lederskab til at forstå forretningsrisici og muligheder i en tid med bæredygtighed; compliance management og vigtigheden af en etisk tilgang; behovet for at designe produktions- og forsyningssystemer på en mere bæredygtig måde samt behovet for at udnytte finansiering og investeringer for at udvide langsigtede erhvervsbidrag til en bæredygtig økonomi.

Kursuseksempler: Ledelse & Corporate Governance, Compliance & Risk Management, Cirkulær økonomi og bæredygtige forsyningskæder, Bæredygtig finansiering

Entreprenørskab

Værdifulde værktøjer til start-ups og etablerede virksomheder, der står over for transformation.

Forstå nøgleaspekter af iværksætterrejsen sammen med rammer og metoder til at hjælpe med at håndtere den uundgåelige usikkerhed.

Du vil lære, hvordan du bruger designtænkning til at hjælpe med at formulere og kortlægge din iværksættervision, samt hvordan du skaber en værdidrevet forretningsmodel, engagerer interessenter i processen og bygger en platformstrategi til at forme markedet omkring din innovation. Vi vil bruge anvendte, hands-on projekter og arbejde igennem fælles udfordringer med innovationsdrevne start-ups i entreprenørskabslaboratoriet.

Kursuseksempler: Venture-skabelse: Iværksætterprocessen, platformsforstyrrelser og platformsbaserede forretningsmodeller, iværksætterlaboratorium, ressourcer til opskalering: engagere sig i innovationsøkosystemet

Finansiere

Forstå, hvordan virksomheder finansierer deres drift og investeringer, samtidig med at de kontrollerer risici og opfylder deres interessenters forventninger.

Vi vil se på, hvordan iværksættere finansierer nystartede virksomheder, og hvordan organisationer skaffer midler både inden for og uden for organiserede markeder; måder at kontrollere strategiske og finansielle risici på; hvordan du værdsætter din egen eller en anden virksomhed; og hvordan du kan gribe de muligheder, som de internationale finansmarkeder giver.

Kursuseksempler: Private Equity & Venture Capital, Strategic Risk Management, Valuation & M&A, International Financial Management

Karrierepåvirkning

Vælg at læse til en CBS Executive MBA og åbne døren til en verden af muligheder. Ikke alene vil denne vigtige beslutning gavne dig for resten af din karriere, men din organisation vil også få gavn af din øgede indsigt fra dag ét.

Boost din løn

Financial Times har rangeret CBS Executive MBA nummer 54 globalt. Deres seneste rangering afslører, at den adspurgte klasse øgede deres lønninger med 45 % i de tre år, der er gået siden de blev færdige fra CBS EMBA.

Skab ROI fra dag ét

Ved at bruge eksempler fra det virkelige liv lader vi dig anvende dine erfaringer direkte til din rolle og din organisation. Projekter og opgaver, og i særdeleshed det endelige Integrated Strategy Project, giver dig mulighed for at identificere et specifikt problem i din organisation, som kræver opmærksomhed, analysere det og skabe en strategisk løsning og implementeringsplan.

Så ikke kun vil dette betyde, at dine nyfundne færdigheder er mere tilbøjelige til at holde, din organisation vil se øjeblikkelig ROI på deres sponsorat.

Opfyld dine personlige karrieremål

Som CBS EMBA-deltager vil du have en-til-en adgang til vores erfarne CBS MBA Career Manager. Du vil være i stand til at skræddersy din erfaring til at modtage hjælp til karriereplanlægning, målsætning, udviklingsmuligheder og personlig branding og netværk. Og du kan også få indsigt i, hvordan du kan udnytte din EMBA i din nuværende organisation.

Få global indsigt

At rejse til udlandet for at studere specifikke moduler vil give dig førstehåndsviden om, hvordan virksomheder opererer i nogle vigtige internationale forretningshotspots. Få en forståelse af kulturen og logistikken ved at arbejde med virksomheder baseret på disse og andre globale lokationer.

Udvikle betroede netværk

Forøg din virksomheds netværk takket være den brede vifte af meddeltagere og alumner, du vil møde. Dette er dine forretningsmuligheder for fremtiden.

International anerkendelse

CBS Executive MBA tilhører en eksklusiv gruppe af globale business schools, der har tredobbelt akkreditering fra de tildelte organer AMBA, EQUIS og AACSB. Dette adskiller os fra vores jævnaldrende og sikrer, at en Executive MBA-grad fra CBS bliver anerkendt, respekteret og belønnet globalt.

Akkrediteringer og placeringer handler ikke kun om at kunne sætte flotte logoer på vores side. For os er det en følelse af stolthed. Det er den forsikring, vi gør, hvad vi gør til en global standard; og motivationen til at blive ved med at stræbe efter forbedring.

Disse priser er beviset på, at du kan stole på, at vi giver dig de værktøjer og færdigheder, du har brug for for at nå næste fase af din karriere.

Globale rangeringer og akkrediteringer

Vores tredobbelte akkrediterede program er rangeret blandt verdens bedste EMBA-programmer af Financial Times og QS Global EMBA Rankings.

Sammenslutningen af MBA, AMBA

I 2007 blev CBS det første universitet i Danmark til at modtage akkreditering fra AMBA, hvilket understreger dets internationale troværdighed og status. Antallet af tilgængelige MBA-kvalifikationer på verdensplan er nu i tusindvis, men kun en lille procentdel af disse ville opnå akkreditering, hvis de blev underkastet AMBAs strenge internationale kriterier.

Akkreditering af Association of MBA identificerer programmer som de bedste, der findes. I et overfyldt og komplekst marked giver AMBA-akkrediteringen en pålidelig liste over omhyggeligt testede programmer og sikrer, at de studerendes investeringer belønnes med den fineste erhvervsuddannelse, der findes.

Europæisk kvalitetsforbedringssystem, EQUIS

CBS har været akkrediteret af EQUIS siden 2000. EQUIS-akkrediteringen tildeles handelshøjskoler baseret på generel kvalitet under hensyntagen til handelshøjskolens internationaliseringsniveau. EQUIS vurderer institutioner som helhed. Den vurderer ikke kun uddannelser, men alle institutionens aktiviteter og underenheder, herunder forskning, e-læringsenheder, executive uddannelsestilbud og samfundsopsøgende arbejde.

Association to Advance Collegiate School of Business, AACSB

I august 2011 modtog CBS som den første skole i Skandinavien AACSB-akkrediteringen. Akkrediteringsstandarderne bruges som grundlag for at evaluere en handelsskoles mission, drift, fakultetets kvalifikationer og bidrag, programmer og andre kritiske områder. AACSB-akkreditering sikrer elever og forældre, at handelsskolen leverer en uddannelse af høj kvalitet. Det sikrer også arbejdsgiverne, at AACSB-akkrediterede handelsskolekandidater er klar til at præstere på dag ét.

Derudover giver AACSB-akkreditering mange fordele for fakultetet og personalet på dets akkrediterede skoler ved at tiltrække studerende af højere kvalitet, give større forskningsmuligheder og give mulighed for global anerkendelse.

The Global Alliance in Management Education, CEMS

CEMS er en strategisk alliance af førende business schools og multinationale virksomheder. Dens første mission er at sætte en global standard for ekspertise for en før-erfaring Master i ledelse. CEMS, der blev grundlagt i 1988 i Europa, leverer den globale liga af ledere på før-oplevelses-mastermarkedet, og det kan ikke sidestilles med hensyn til medlemmernes omdømme: 28 akademiske institutioner i verdensklasse samarbejder sammen med over 70 virksomhedspartnere og 4 NGO'er at tilbyde internationale, postgraduate studerende en unik blanding af høj kvalitet uddannelse og professionel erfaring.

Partnerskab i International Management, PIM

PIM, Partnership in International Management, er et konsortium af førende internationale business schools, grundlagt i 1973. Hver medlemsinstitution repræsenterer den højeste grad af ekspertise inden for forretningsadministration og ledelse, demonstrerer lederskab i deres geografiske region og leverer en MBA eller en graduate-ækvivalent grad i ledelse.

Adgang

At ansøge om CBS EMBA er en vigtig beslutning, og en som du vil sikre dig, at du har alle de oplysninger, du har brug for. Her finder du al information om din ansøgning, frister og programgebyrer her. Men vi vil også meget gerne høre fra dig til at give dig en ordentlig vejledning – bare tag kontakt.

Tilskyndelse til mangfoldighed

Større mangfoldighed betyder en rigere læringsoplevelse. Det er derfor, vi søger en mangfoldig klasse, der trækker fra en række uddannelsesmæssige og professionelle baggrunde.

Adgang til CBS Executive MBA-programmet er yderst konkurrencedygtig, og vores udvælgelsesproces er streng for kun at sikre den højeste kaliber af deltagere. Vi vurderer hver kandidat på hans eller hendes nuværende og potentielle evner, og vores optagelsesudvalg leder efter beviser på akademisk ekspertise såvel som faglige præstationer.

Din nuværende rolle og jobansvar kombineret med dit engagement i at studere vil blive nøje undersøgt under optagelsesprocessen.

Har du det, vi leder efter?

For at deltage i vores førende Executive MBA-program skal du bruge følgende:

 • En universitets- eller handelsskoleuddannelse* (en bachelorgrad eller en kandidatuddannelse i erhvervsadministration – HD)
 • Minimum tre års ledelseserfaring**
 • GMAT, GMAC Executive Assessment, GRE eller stærk præstation i CBS MBA Admissions Test***
 • Support fra din organisation
 • Et personligt interview med CBS Admissions Board

* Ansøgere, der ikke har opnået en erhvervsuddannelse, forventes at besidde faglig viden om erhvervsøkonomi, makroøkonomi og statistik på et niveau svarende til 1. del af HD-uddannelsen.

** Kandidater i en ledende rolle, som har en klar vej til at accelerere deres karriere og støtte fra deres arbejdsgiver til at nå disse mål.

** Kandidater, der er i stand til at demonstrere erfaring med ledelse af projekter, budgetter, processer eller mennesker over en sammenhængende periode.

*** Adgangsprøven foregår på CBS i kombination med den personlige samtale.

Ansøgningsprocedure

Vi praktiserer en rullende optagelsespolitik og opfordrer dig til at ansøge, så snart du har truffet din beslutning.

Ansøgningsfrister

Vi praktiserer en rullende optagelsespolitik og opfordrer dig til at ansøge, så snart du har truffet din beslutning. Deadlines og ansøgningsprocessen er beskrevet her.

Sådan starter du dine studier i maj 2022:

 • Første ansøgningsfrist: 15. december 2021
 • Anden ansøgningsfrist: 15. februar 2022
 • Sidste ansøgningsfrist: 4. april 2022

Sådan starter du dine studier i september 2022:

 • Første ansøgningsfrist: 15. februar 2022
 • Anden ansøgningsfrist: 3. maj 2022
 • Sidste ansøgningsfrist: 1. august 2022

Gebyrer og finansiering

Det kan være en udfordring at få økonomien på plads. Her finder du information om gebyrer, finansiering og midler.

Gebyrer og udgifter

Studieafgiften for Executive MBA-uddannelsen er DKK 425.000,- og betales i seks rater over to budgetår.

Når man tager den trinvise tilgang kendt som CBS Executive Certificates, er omkostningerne som skitseret:

 • Executive Certificate in General Management: 105.000 kr
 • Executive Certificate in Business Analysis and Leadership: 135.000 kr
 • Koncentration: 60.000 kr
 • Ledelse af Strategisk Eksekvering: 145.000 DKK
 • I alt: 445.000 kr

Studiegebyret inkluderer alle udgifter forbundet med dit studie bortset fra opholdet i København, flybilletter, rejseforsikring og andre rejseudgifter. For ikke-EU-borgere er der en studieafgift på 15.400 DKK, som opkræves af den danske regering.

Bemærk venligst, at undervisningsgebyret kan ændres både i pris og i planlægningen af uddannelsen.

Firmasponsorat

Executive MBA-deltagere har tendens til at være helt eller delvist sponsoreret gennem deres arbejdsgivere. Vi kræver ikke en formel støtteerklæring fra din arbejdsgiver, men det er vigtigt at få din arbejdsgivers godkendelse, især når det kommer til at holde sig væk fra arbejdet.

Executive MBA vil give mange fordele for dig såvel som din arbejdsgiver. Hvis du gerne vil have støtte til at opbygge en overbevisende business case, hjælper vi gerne med at give dig overbevisende resultater og solide beviser baseret på tidligere deltagers præstationer.

Kontakt os venligst for information.

Finansiering af din EMBA via bruttolønsfradrag

Hvis du er ansat i Danmark, kan du muligvis finansiere din EMBA gennem lønfradrag ved kilden (kendt som bruttolønsordninger, lønomlægning eller fleksibel lønpakke).

Med denne ordning vil udgifterne til undervisning i første omgang blive betalt af din arbejdsgiver og efterfølgende komme ud af din bruttoløn før skat. Mere information om bruttolønfradragsordningen kan findes på Skattestyrelsens hjemmeside her og her.

Den danske Søfartsfond

Den Danske Maritime Fond støtter initiativer, der skal udvikle den danske maritime industri. Hvis du arbejder i denne branche, kan du være berettiget til støtte.

Studenterudtalelser

"Jeg er overbevist om, at jeg traf den rigtige beslutning ved at vælge CBS EMBA. Kombinationen af undervisning af høj kvalitet og et netværk af støttende kammerater har været værdifuld indtil videre, og det får mig til at se frem til, hvad der kommer næste gang.”Mounir Bouazar, Head of Transport, Management Unit, Unicef Supply Division, CBS EMBA Deltager."At have et mere holistisk perspektiv på organisatoriske drivere har gjort det muligt for mig at træffe bedre beslutninger for vores virksomhed og vores kunder."Trine Storgaard Nielsen, Head Of Sales Twill - A Maersk Innovation Company, CBS EMBA Graduate.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Executive MBA Finance
  • Vienna, Østrig
 • Executive MBA i fast ejendom
  • Eltville, Tyskland
  • Regensburg, Tyskland
  • + 3 Mere
 • EMBA Executive Master of Business Administration in Finance & Economics