Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Introduktion

Om os.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) er et nonprofit-universitet dedikeret til at gøre muligheder for livslang læring tilgængelig, udfordrende og relevant for en forskelligartet elevpopulation. Formålet er at lette pædagogisk adgang og akademisk ekspertise gennem ekstraordinær styring af universitetets aktiviteter og ressourcer, innovative leveringssystemer og elevtjenester samt relevante programmer, der er læringscentrerede, succesorienterede og lydhør overfor teknologi.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM personale, fakultet og kandidater 2015

Grundlagt på Drucker's Filosofier.

Ved hjælp af Peter F. Drucker 's visdom til ledelse af ledelsen udstyrer CIAM ledere og ledere med værktøjer og discipliner til at træffe socialt ansvarlige beslutninger, meningsfulde for et skiftende forretningsmiljø ved at indarbejde erfaringslæring i både online- og klasseværelsesindstillinger. Fem ledelsesprincipper, der var betydningsfulde for Peter Drucker var:

  • Etablering af målinger af ydeevne
  • Motiverende og kommunikere
  • Indstilling af mål
  • Organisering
  • Udvikling af mennesker

Vores mission:

Opbygning fra Peter F. Drucker's visdom, producerer vi ledere, der har en dyb forståelse af deres ledelsesmæssige ansvar for at opnå personlig og samfundsmæssig succes. Det gør vi ved at levere erfaringsindlæring i både traditionelle klasseværelser og virtuelle miljøer.

Vores vision:

CIAM producerer ledere, der er ansvarlige, globalt orienterede og nedsænkes i praksis.

Vores værdier:

CIAM værdier og fremmer en kultur med respekt for etik, integritet og opfyldelse af pligten over for vore bestanddele, medarbejdere og samfund. Disse værdier flyder direkte fra Peter Druckers visdom.

En meddelelse fra præsidenten:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) har et mål: At give dig mulighed for at skabe din egen fremtid i det valg du vælger. For at opnå dette har vi bygget vores kurser og vores program omkring, hvad ledere og iværksættere skal vide for at lykkes i dagens udfordrende og konkurrencedygtige miljø. Topledere og fremtidige arbejdsgivere forstår i dag, at nutidens vigtige medarbejdere - som Peter F. Drucker, Moderne Fader, kaldte "videnarbejdere" - ikke kan styres, men må ledes. Desuden kan denne ledelsesrolle kun udføres af ledere, der ikke kun har MBA'er, men også har perspektivforankret i erfaring og i en bred vifte af discipliner. Hvad du allerede har lært i livet og på college, uanset hvad din major og hvad du har fået at interagere med andre i fortiden, er dørene til mulighed. CIAM MBA giver dig nøglerne til at åbne disse døre ved at bygge på din personlige verdenskonference. "

- Jennie Ta, MBA, formand for CIAM

Kom med os på CIAM !

Vi er ekstase, at du er interesseret i at tage din uddannelse til næste niveau. Vores fantastiske Admissions team er her for at hjælpe dig med at udforske, hvad vores MBA oplevelse har at tilbyde dig.

Så kom sige hej! Vores venlige Admissions team er klar til at hjælpe dig med din MBA beslutning og vise dig værdien af CIAM oplevelsen.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Spørgsmål