Keystone logo
CDC Management Institute Strathclyde MBA i malaysia
CDC Management Institute

Strathclyde MBA i malaysia

0 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Strathclyde MBA i Malaysia

Den Strathclyde MBA i Malaysia, som forvaltes af CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en fleksibel stil af levering indarbejde deltid og åbne undervisningsmiljøer elementer i en 180 kredit-format. Studerende kan bo i deres job og tage hele deres kursus på bare to år. Det gør vores program et levedygtigt alternativ både for dig, den enkelte, og for din virksomhed.

partnerskabet

University of Strathclyde Business School giver alle de centrale materialer til programmet og gennemfører alle seminarer med et udvalgt hold af førende professorer fra deres personale i Storbritannien. De britiske medarbejdere er også ansvarlige for Genstand forespørgsler og support. Alle adgangskrav og vurderingsprocedurer ansvar Strathclyde og succesfulde deltagere vil blive tildelt en University of Strathclyde Master of Business Administration.

CDC i Malaysia giver de lokale administrative tjenester samt holder rådgivning sessioner, seminarer og eksamener. SBS giver kerne undervisningsmaterialer og sender Strathclyde University fakultet medlemmer til Malaysia for at køre intensive seminarer. CDC har også en række lokale ledelse uddannelse specialister, der leverer løbende rådgivning support.

MBA Summer School

Et højdepunkt på Strathclyde International MBA kalender er den årlige MBA sommerskolen, som finder sted i Glasgow, i maj og juni. Sommerskolen er åben for alle studier ruter af MBA, der har nået elektiv undersøgelse scenen og er en fantastisk mulighed for at studere dine elektive valg sammen med en gruppe af ligesindede internationale kolleger.

Student Testimonial

"The Strathclyde MBA er en af ​​de bedste business skoler for strategi og overordnede er var en fantastisk og meget meningsfuld oplevelse. De emner, der undervises hjælpe eleverne analysere mere kritisk både eksterne miljøer og interne muligheder for strategi. Det kræver, at vi for at se de ting, der påvirker en organisation fra forskellige og forskellige synspunkter. En fordel ved Strathclyde MBA er det giver eleverne mulighed for at færdiggøre de fleste opgaver, og selv deres speciale eller projekt enten som enkeltperson eller som gruppe. Som studerende kommer fra forskellige baggrunde og industrier, og fra både malaysiske og multinationale selskaber, vores meninger og tilgange er forskellige, og vi alle lære af disse forskellige synspunkter. "

Atsushi Ikarashi
MBA 2012

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Part-time International MBA
  • Trieste, Italien
 • Master of Business Administration (MBA) på deltid
  • Berlin, Tyskland
  • Online
 • MBA
  • Kuala Lumpur, Malaysia