Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Introduktion

Beliggende i Wuhan, hovedstaden i Hubei-provinsen og et vigtigt knudepunkt for transport i Kina, Central China Normal University er en vigtig omfattende universitet direkte under administration af det kinesiske undervisningsministerium. Den maleriske campus på over 2000 Mu (330 acres) er beliggende på Guizi Hill, der grænser South Lake. Som en af ​​de universiteter på listen over 211 National Education prioriterede projekt, er Central China Normal University meget anerkendt som en vigtig base for at dyrke strålende talenter for landet, samt en overlegen uddannelsescenter for fremragende lærere i højere læreanstalter og høj skoler.

Vores universitet er blandt de første højere institutioner i Kina har ret til at tilbyde ph.d. og postgraduate grader, for at vurdere og give titlerne på professor, lektor og også ph.d. vejleder, og har allerede etableret en komplet og optimeret avancerede uddannelsessystem fra bachelor til kandidatuddannelser , fra ph.d. til post-ph.d.-programmer, og fra fuld tid til voksen-uddannelser.

Vores forskning styrke er vidne til en konstant stigning år for år. Den nationale samfundsvidenskabelig forskning arbejde CCNU rangerer top 10 for tre på hinanden følgende år, og dens samfundsvidenskabelig forskning ved Undervisningsministeriet rangerer top 6 i fire år i træk. Ranking No.8 i fjerde Social Science Prominent Scientific Resultat Award, en række af vores forskningsresultater har vundet præmier, herunder to knytnæve præmier af Natural Science Award af kinesiske undervisningsministerium og seks førstepræmier i Hubei provins Natural Science Award.

Vi har etableret tætte forbindelser med mange vigtige universiteter og forskningsinstitutter og har udført skole-til-skole udvekslinger og omfattende akademisk samarbejde med mere end 100 universiteter fra over 70 lande som USA, Canada, Tyskland, Japan, Rusland, Frankrig, New Zealand, Australien, Sydkorea og Vietnam. Udenlandske eksperter og lærere jævnligt inviteret til at undervise på universitetet. I de senere år har lærerne på universitetet været konstant sendt til udlandet for yderligere undersøgelse, et flertal af dem har vendt hjem for at blive rygraden i deres egen undervisning og forskning område; en god del af dem er aktive på internationale akademiske talerstol og har gjort beundringsværdige bidrag til videnskab, teknologi, kultur og uddannelse udvekslinger mellem Kina og andre nationer rundt omkring i verden.

Placeringer

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Spørgsmål