We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Introduktion

Generel information om fakultetet

Bukarest Business School blev etableret i 2014 som postgraduate business fakultet Bukarest Academy of oekonomisk art Studies og har to store MBA-programmer: Rumænsk canadiske MBA og Rumænsk-franske MBA (Tidligere INDE). BBS er ansvarlig for Executive Education projekter, Mini MBA og Entrepreneurial Development Programs af ASE Bukarest. Med mere end 20 års international erfaring i Business Administration vores fakultet er en af ​​de store spillere på det rumænske MBA markedet med 4.000 + kandidater i store virksomheder. For sin enestående international impactc og engagement i Bukarest Business School blev belønnet med "3 Palmes" tildeling af Eduniversal i 2014. Vores fakultet har en langvarig og frugtbart samarbejde med uOttawa (Telfer School of Management) og CNAM Paris.

Rumænske lærere er blevet uddannet i disse prestigefyldte udenlandske universiteter og er konstant at forbedre deres undervisningsmetoder tilbyder studerende uddannelsesmæssige tjenester på de højeste akademiske standarder.

Som begge vores MBA-programmer, blev rumænsk-canadiske og rumænsk-fransk (tidligere INDE) er udviklet med hjælp fra vores internationale partnere, er de konstant opdateret til at overholde standarder og specificitet af de canadiske og franske programmer.

Den internationale læseplaner, streng professor udvælgelse og evaluering, seneste biografi og moderne undervisningsmetoder er de vigtigste elementer i vores dobbelte diplomuddannelser.

Rankings & Awards

Selvom Bukarest Business School blev grundlagt i 2014 som en postgraduate Fakultet Bukarest University of Economic Studies sine 2 MBA-programmer har mere end 20 års erfaring og over 5.000 alumner.

Den rumænsk-canadiske MBA-program tilbyder en dobbelt diplom formular ASE Bukarest og uOttawa (Telfer School of Management). Dette program er identisk med den canadiske et og hvert år pensum er opdateret til at dække de mest interessante emner for erhvervsklimaet.

Den rumænsk-franske MBA-program er udviklet med CNAM Paris og tilbyder også en dobbelt diplom fra ASE og den franske partner. Dette program har den klassiske - i aktion - studieform og en nyligt indført hybrid MBA fokuseret omkring en moderne e-læringsplatform.

Vores partnere er AMBA (Association of MBA) akkrediteret til MBA-programmer og tilbyde den højeste kvalitet uddannelsesmæssige tjenester til det nordamerikanske og vesteuropæiske tilgange. I 2014 modtog Bukarest Business School den 3 Palmes of Excellence pris fra Eduniversal som en anerkendelse for sin internationale aktivitet, omsorg for de behov, vores studerende og moderne læseplaner. Bukarest Business School er medlem af CEEMAN (Central- og Østeuropa Management Development) og, i de seneste år, er dens programmer raked som top MBA-programmer til rådighed i Rumænien. Begge programmer er akkrediteret af det rumænske undervisningsministerium og diplom udstedt af Bukarest University of Economic Studies er accepteret i alle europæiske, nordamerikanske lande og flere.

Campus & Faciliteter

Den Bukarest Business School er hostet i en nyligt restaureret historisk bygning downtown Bukarest med en tilstand af ordningen med kunst beskyttelse jordskælv.

Den rumænsk-canadiske MBA-program haves to topmoderne eksklusive auditorier, en eksklusiv IT lab og 4 studere værelser giver studerende alle forhold for en fremragende og lærerig oplevelse. Værelserne blev designet med ekspertise de canadiske partnere og Vid stiftende fra CIDA (Canadian International Development Agency).

Den rumænsk-franske MBA-program har 2 auditorier, et IT-lab og to individuelle / studie værelser komplet med IT og multimedier.

Alle MBA-studerende har adgang til BBS bibliotek med over 20.000 titler på engelsk og fransk, der dækker alle kurser. BBS opdaterer bogsamling hvert år baseret på anbefaling af de rumænske og udenlandske uopsigelighed professorer.

Corporate Partners

Med mere end 5.000 kandidater i store rumænske og multinationale selskaber aktive på det lokale marked som programmet ambassadører Bukarest Business School har et godt ry fra 20 års erfaring.

Tilstedeværelsen af ​​Alumni medlemmer i disse virksomheder ikke blot giver BBS en stærk fordel i forhold sin konkurrence i at rekruttere kommende studerende bu også letter samarbejdet på de studerendes praksis programmer, finde praktikplads positioner og organisere mini jobmesser.

At være blandt de første MBA-programmer tilgængelige i Rumænien i begyndelsen af ​​90'erne, da den nye lokale business class blev defineret kombineret med stabiliteten af ​​programmerne i årenes løb blev de vigtigste søjler, som store relationer blev bygge med virksomheder, ngo'er, statslige institutioner, faglige organisationer og repræsentanter fra diplomati.

Placeringer

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Spørgsmål