Keystone logo
Bemidji State University ONLINE MBA
Bemidji State University

ONLINE MBA

Bemidji, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Dagens virksomheder ønsker at ansætte selvstartere med de unikke færdigheder og viden, som et omfattende MBA-program tilbyder. Online MBA er et akademisk stringent program, der understreger strategisk ledelse og faglig udvikling gennem personaliserede berigelsesoplevelser og avancerede kurser.

30-kredit-læseplanen er designet til at lære de studerende de avancerede færdigheder og forståelse, der er nødvendige for at nå højere niveau i dagens komplekse, globale forretningsmiljø. Det komplette program inkluderer ti kurser i virksomheders sociale ansvar, global forretning og statistisk analyse.

Programfunktioner med et overblik

En alsidig kursusplan, der giver dig mulighed for at gennemføre MBA på så lidt som et år eller sprede dine kurser for at imødekomme dine personlige og professionelle behov

Overkommelige in-state undervisningssatser til rådighed for alle studerende og økonomisk støtte til rådighed for studerende, der kvalificerer sig

Dedikeret, professionelt fakultet placeret på campus og let tilgængeligt

En-til-en feedback, vejledning og en personlig læringsoplevelse

Fleksible og praktiske kurser, der kan afsluttes til enhver tid på dagen, hvor som helst i verden

Grad fra en respekteret, fuldt akkrediteret videregående uddannelsesinstitution.

Nyd den ultimative fleksibilitet. Start programmet ethvert semester, og tag kurser i et tempo, der fungerer for dig. Afslut på et år, eller fortsæt med at arbejde i din karriere og tag MBA-klasser på deltid. Juster din hastighed, når dine behov ændres.

Alle kurser er seks til otte uger og undervises af erfarne forretningsfakulteter. Du udvikler stærke ledelsesmæssige færdigheder, frigør dit lederskabspotentiale og sætter din læring i praksis på arbejdspladsen.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Business Administration - M.B.A.
    • Kent, USA
  • Master of Business Administration: Major in Event Management
    • Montreux, Schweiz
  • Master of Business Administration/Juris Doctor (MBA/JD)
    • Toronto, Canada