Keystone logo
© Eva Dang
BPP University

BPP University

BPP University

Introduktion

I september 2007 BPP University historie ved at blive den første offentligt ejede virksomhed i Storbritannien til at opnå beføjelser til at tildele graden.

Denne proces involverede en detaljeret ansøgning til Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education i Det Forenede Kongerige, som handlede på vegne af Office for Students. BPP University unikke tilgang er uddannelse, der er akademisk stringent, men også baseret på praktisk anvendelse, der er yderst relevant for vores studerende, interessenter og industri.

I 2020 fik BPP University tildelt beføjelser til ubestemt undervisningsgrad (TDAP) under Office for Students (OfS) nye lovgivningsmæssige rammer. Tildelingen af ubestemt TDAP, som trådte i kraft den 1. september 2020, anerkender universitetets akademiske integritet som en moden videregående uddannelsesinstitution med strenge standarder og akademisk styring.

Det har omkring 15.000 studerende, der studerer på tværs af 13 centre, otte steder i England og online rundt om i verden. 70% er på fuld tid, over 84% er på postgraduate-uddannelser.

BPP University

Vi har fire skoler med fokus på Jura, Business and Technology, Sygepleje og Sundhed.

BPP University Law School

En af Storbritanniens førende juraskoler med over 25 års erfaring med at levere professionelle juridiske kvalifikationer. Vi har tillid til mange af de mest indflydelsesrige advokatfirmaer, og vi uddanner håbefulde advokater fra over 150 organisationer.

På forkant med innovation inden for juridisk uddannelse ser vi fremad ikke tilbage. Vi bygger og former juridiske karrierer for fremtiden.

I takt med at vejen til at blive advokat ændrer sig, er vi førende med at designe en banebrydende tilgang til den SQE, som vores kunder fortæller os, allerede adskiller os fra vores konkurrenter.

Ved at fokusere på beskæftigelsesegnethed og udvikling af færdigheder som advokater giver vi de studerende fordelen til at sikre uddannelseskontrakter og elevation. Vores beskæftigelsesstatistikker er et vidnesbyrd om dette.

BPP University Law School er baseret i to centre i London (i hjertet af det 'lovlige' London i Holborn og på Southbank ved Waterloo) og centre i Birmingham, Bristol, Cambridge, Leeds og Manchester.

BPP University Business School

BPP University Business School tilbyder videregående uddannelse til håbefulde revisorer, bankfolk og ledere.

Vores programmer er skræddersyet til behovene i nutidens forretningsklima, undervist af brancheeksperter, der leverer programmer på en række niveauer, og skolen arbejder med en bred vifte af faglige organer, herunder ACCA, ICAEW, CMI, CFA, CIPD og Chartered Banker for at sikre at alle vores uddannelser er direkte knyttet til ønskelige faglige kvalifikationer.

BPP University School of Technology

I erkendelse af teknologiens indvirkning på vores kundepartnere, etablerede vi en dedikeret School of Technology til at støtte vores kunder med deres 'digitale transformation'.

Vi samler vores ekspertise inden for teknologi, analyse og finansiel modellering for at levere uddannelsesprogrammer af høj kvalitet.

Vi tilbyder data- og teknologikvalifikationer på alle niveauer, lige fra korte endagskurser til afgiftsfinansierede lærepladser og gradslærlingeuddannelser til kandidatniveaukvalifikationer.

BPP University School of Nursing

Siden 2018 har Sygeplejeskolen været forpligtet til at levere praktisk sygepleje- og sundhedsuddannelser, samtidig med at der er fundet den rette balance mellem akademisk teori og praktisk læring. Vi tror på, at den bedste måde at blive sygeplejerske på er at opleve det, og derfor vil vores kurser understøtte din faglige og akademiske udvikling.

I samarbejde med nøglepartnere i NHS og private sundhedssektorer sigter BPP University School of Nursing på at producere sundhedsprofessionelle, der opfylder behovene og følelsesmæssige krav fra centrale patientgrupper - inden for områder som mental sundhed, indlæringsvanskeligheder og børn og unge Mennesker. Strålende medarbejdere er sundhedsprofessionens livsnerve, og vi er med til at skabe dem.

BPP University School of Nursing opererer fra vores London Waterloo og Leeds centre og fra følgende NHS Trust lokationer:

 • Rotherham Doncaster og South Humber NHS Foundation Trust
 • University Hospital Southampton NHS Foundation Trust
 • Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust (Basingstoke and North Hampshire Hospital og Royal Hampshire County Hospital)
 • Kettering General Hospital NHS Foundation Trust

BPP University School of Health

BPP University School of Health giver de studerende viden og praktiske færdigheder til en professionel sundhedskarriere. Baseret i London, Birmingham og Manchester tilbyder BPP University School of Health videregående uddannelser, der er designet i samarbejde med eksperter på området. Dette sikrer relevans og beskæftigelsesmuligheder for studerende i dette afsnit.

Vores 5-trins læringsmetode

Hos BPP bruger alle vores programmer vores innovative læringsramme, der udelukkende fokuserer på vurdering og karrieresucces. Det fører eleverne videre gennem deres studier i fem konsekvente trin:

1. Forbered dig

Dette er stadiet, hvor eleverne opbygger viden til at understøtte deres program og modtager regelmæssig feedback om deres fremskridt. De deltager i forelæsninger og seminarer, leveret ansigt til ansigt eller af Online Classroom Live til fjerntliggende, live undervisningssessioner.

Til nogle kurser har vi brugt ekspertviden fra vores sektorer til at skabe læringsmetoder med fokus på karriere- og eksamenssucces.

2. Ansøg

Eleverne anvender nu den viden, de har udviklet, til opgaver i den virkelige verden. Vi replikerer processer og systemer, der bruges i praksis og vurderinger til at levere vores undervisning, herunder:

 • Vores Virtual Practice Environment (VPE), en specialbygget platform, der simulerer realistiske scenarier i advokatfirmaer og advokatkammer, giver jurastuderende mulighed for praktisk at anvende deres nye viden.
 • Vi tilbyder eksamenspraksisplatforme, der simulerer eksamener og vurderinger for at give vores elever en utrolig realistisk mulighed for at øve sig før deres egentlige eksamen
 • Lærlingeprogrammer er bygget op omkring praktiske missioner, opgaver og øvelser for at kontekstualisere læring
 • Sygepleje- og sundhedsstuderende gennemfører kliniske øvelser og placeringer
 • Data- og teknologistuderende arbejder gennem deres program ved hjælp af forretningssimuleringer – eksempler på iværksættere i den virkelige verden og casestudier for at øve færdigheder i forretningsopbygning og bruge industristandardsoftware til at anvende deres læring.

3. Samarbejd

Dette hjælper den lærende med at forme og forfine deres forståelse gennem diskussion, afprøvning og udførelse af mere avancerede praktiske og realistiske opgaver. Dette hjælper også med at udvikle værdifulde teamwork-færdigheder.

Eleverne bliver guidet gennem denne fase med omfattende støtte fra coaches, programrådgivere og supportteams, som yder interventioner for at hjælpe eleverne på det rigtige tidspunkt med det rigtige niveau af støtte. De forbliver forbundet med hinanden på vores virtuelle campus, BPP Community. Denne online platform tilbyder en fantastisk måde at deltage i sociale begivenheder, lytte til gæstetalere, dele interesser og mere.

4. Konsolider

Denne fase sikrer, at eleverne integrerer deres viden, så den kan lagres i deres langtidshukommelse. Det giver også masser af muligheder for at øve sig i at hente og anvende den viden ved at gennemføre revisionsopgaver og test.

Vores omfattende erfaring med at levere online undervisning betyder, at vi har et væld af indsigt og forståelse for vores elevers præstationer og de indikatorer, vi kan måle for at forudsige sandsynligheden for succes.

Ved at identificere denne adfærd kan vores vejledere og supportteam gribe ind, når det er nødvendigt, og give målrettet og relevant støtte. Dette resulterer i forbedrede gennemførelses- og beståelsesrater for vores elever og giver feedback på den måde, vi leverer vores kurser på ved hjælp af vores Momentum-metode.

5. Vurdering

Eleverne vil løbende gennemgå disse forskellige stadier, indtil de er optimalt forberedt til deres vurderinger.

Udover ansigt-til-ansigt vurderinger tilbyder vi også en række digitale vurderingsmuligheder.

Placeringer

Placeringer
 • London

  BPP, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, W12 8AW, London

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
 • London

  Fitzwilliam House 2 St Mary Axe, EC3A 8BF, London

  • London

   London Holborn 68-70 Red Lion Street, WC1R 4NY, London

   • London

    BPP Professional Education 4th Floor 3 London Wall Buildings, EC2M 5PD, London

    • London

     BPP University 137 Stamford Street, SE1 9NN, London

     • Birmingham

      BPP University 32-34 Colmore Circus, B4 6BN, Birmingham

      • Doncaster

       BPP UniversityRDaSH Almond Tree Court Tickhill Road, DN4 8QN, Doncaster

       • Leeds

        BPP University Whitehall 2 Whitehall Quay, LS1 4HR, Leeds

        • Manchester

         BPP University St James Building 79 Oxford Street, M1 6FQ, Manchester

         • Bristol

          BPP University Queen Square Grove Avenue, BS1 4QY, Bristol

          • Cambridge

           BPP University Third Floor Lion House Lion Yard, CB2 3NA, Cambridge

           • London

            London, Det Forenede Kongerige

            Spørgsmål