Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Introduktion

På Boston University Questrom School of Business transformerer vi hver dag. Vi omformer eksisterende programmer, skaber nye og søger nye måder at udvide vores studerendes erfaring for at sikre, at de får værdifulde færdigheder, indsigt og forbindelser fra vores livlige samfund og kommer ind i arbejdsstyrken som yderst effektive ledere.

Hos Questrom står innovation virkelig for inspiration. Vi foretager ikke ændringer blot for ændringernes skyld. Vi forbedrer den uddannelse, vi giver vores studerende og revolutionerer ledelsespraksis gennem vores fakultets forskning. Vi tror på gnistende innovation, der omdefinerer.

Vi har en unik position inden for erhvervsuddannelse, og vi forfølger ekspertise inden for alt, hvad vi gør. Vi er en del af et af verdens førende forskningsuniversiteter i en international by kendt for innovation.

Vi forbereder innovative og etiske ledere, der forstår virksomhedens indflydelse på samfundet og skaber værdi for verden. Vores studerende forstår organisationssystemer, ledelsens vitale rolle og de kræfter, der transformerer den globale økonomi. Vi genererer videnskabelig viden og indsigt, der fremmer ledelsespraksis gennem vores forskning, undervisning og samfundsengagement. Vi tager meget alvorligt vores forpligtelse til at give dig en uddannelsesmæssig oplevelse, der giver en ansvarlig og lydhør global leder, som positivt påvirker medarbejdere, kunder, ejere og de samfund, hvor du opererer.

Hos Questrom fokuserer vi på at levere usædvanlige resultater for dig både inden for og uden for klasseværelset. Vores stærke fakultet inkluderer fremtrædende lærde, dynamiske lærere og erfarne praktikere fra erhvervslivet. Vores læseplaner er strenge og krævende, når du sætter dine intellektuelle, interpersonelle og beslutningsprocesser på prøve. Vores studerende kommer her fra hele verden og bringer forskellige uddannelsesmæssige og kulturelle baggrunde og arbejdsoplevelser. Bostons by udgør en enestående kulisse som et førende center for højteknologi, sundhedspleje og iværksætteri.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Spørgsmål