Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Introduktion

BMI harmoniserer i sine uddannelser akademisk/teoretisk viden med praktisk erfaring fra erhvervslivet og et visionært perspektiv fra succesfulde ledere og ledere. På denne måde giver det deltagerne mulighed for at udvide deres perspektiv, gennemgå deres forretningstilgange og forbedre deres ledelsesindsigt. I et selskab med førende universiteter, institutioner og undervisere, samt med inspirerende virksomhedsledere, konsulenter og ledere, følger BMI tæt erhvervslivets træningsbehov og tilbyder lærings- og udviklingsprogrammer, der opfylder nutidens og fremtidige behov hos enkeltpersoner og organisationer.

BMI har fire hovedafdelinger og otte akademiske enheder til segmentering af sine programmer for at levere de rigtige løsninger til specifikke trænings- og udviklingsbehov. De fire hovedafdelinger af vores trænings- og udviklingstjenester er;

  • Åben platform (åben tilmelding / kort sigt, specialiseringskurser)
  • Executive Education (udviklingsprogrammer for ledere på mellem- til topniveau)
  • Summit & Conferences (C-Summit Series & Conferences and Meetings)
  • Skræddersyede/virksomhedsprogrammer (skræddersyede løsninger til organisationer)

Erfaring & Know-How

BMI blev grundlagt i 2004 og er den unikke handelsskole i Tyrkiet, der fungerer som en bro mellem den akademiske verden og erhvervslivet. Siden grundlæggelsen har BMI designet mere end 700 programmer, der samarbejder med mere end 10 førende universiteter, hvilket gør det muligt for fagfolk at styrke deres karriere. I dag udmærkede alumner på mere end 12.000 mennesker sig i forskellige ekspertise og ledelsesfag ved at deltage i BMI åbne tilmeldings- og lederuddannelsesprogrammer.

I over 15 år leverede BMI specialdesignede specialprogrammer til forskellige organisationer og bidrog til deres succes og bæredygtighed over tid. Indtil nu har vi leveret trænings- og udviklingstjenester til mere end 600 forskellige virksomheder og udført mere end 8.000 dages levering af professionel træning og udvikling.

Virksomheds-/tilpassede programmer

BMI, bemyndiget af den dybe knowhow og erfaring, som BMI har opnået gennem en åben platform, lederuddannelse og ledelseskonferencer, tilbyder skræddersyede organisationsudviklingsprogrammer til virksomheder og virksomheder i samarbejde med førende universiteter, felteksperter og ledende medarbejdere fra erhvervslivet.

BMI designer og eksekverer skræddersyede uddannelses- og udviklingsprogrammer, der har til formål at levere banebrydende løsninger til organisationers specifikke træningsbehov og bidrage til deres succes og bæredygtighed. Det giver løsninger inden for forskellige emner segmenteret under otte forskellige akademiske enheder ved at bruge forskellige undervisnings- og træningsmetoder.

Placeringer

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Spørgsmål