Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Introduktion

Lær, hvordan Berkeley Blend kan give energi til din fremtid

Vi er ved at vågne op til en anden verden. For at få succes i denne nye verden, skal du være tilpasningsdygtig ... og fleksibel. Og ligesom én type kaffe simpelthen ikke virker for alle, skal du finde den rigtige blanding. Du vil opdage, at Berkeley Blend er perfekt til at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

Vær fleksibel

Studer på campus, online eller gennem en blanding af begge - alt sammen med den støtte og vejledning, som Berkeley er kendt for. Med en fuld kursusbelastning og kontinuerlig tilmelding kan du tjene:

 • En bachelorgrad på så få som tre år
 • En Associate's-grad på kun 16 måneder
 • Både en bachelorgrad og en MBA på så lidt som fire år

Nogle programmer tilbyder koncentrerede syv-ugers kursusmuligheder. Kortere certifikatprogrammer er tilgængelige.

Være sikker

Supporttjenester, såsom vejledning, workshops og Center for Akademisk Succes, er tilgængelige på campus og online hvert trin af vejen.

Vær på stedet.

Lige fra starten vil du bemærke, at Berkeley College er en unik collegeoplevelse. Vores mål er at gøre alt for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Selvom vi har faciliteterne og ressourcerne til at tilbyde en fremragende uddannelse, der er meget fokuseret på at forberede dig til en karriere, siger de fleste, at Berkeley College føles mere som en familie. Du vil ikke føle dig som et nummer – folk vil kende dig ved navn. Nogen vil altid være klar til at hjælpe. Og du får en praktisk, kraftfuld, praktisk uddannelse, der vil forberede dig til at gå ind i den professionelle verden.

Vær realistisk

En vigtig del af det, der adskiller Berkeley College , er vores mangfoldighed. Mere end 3.600 studerende (herunder mere end 420 internationale studerende, der repræsenterer 49 lande) studerer på campusser i New York og New Jersey, plus Berkeley College Online ® . Vi har elever, der er friske på gymnasiet, og dem, der er bedsteforældre. At lære med mennesker fra så mange forskellige kulturer og baggrunde vil hjælpe med at forberede dig til at fordybe dig i en global markedsplads.

Vær tilpasningsdygtig

At gøre det nemt at tilpasse en kvalitetsuddannelse til en travl livsstil er også en prioritet hos Berkeley College . Vores campusser spænder fra hjertet af en af verdens største byer til en frodig bjergtop i forstæderne til den ultimative fleksibilitet i Berkeley College Online®. Hver campus placering har sin egen personlighed såvel som mange faciliteter, der forbedrer den pædagogiske oplevelse. Alle har adgang til aktiviteter på alle campusser. Du kan studere fuld- eller deltid; på campus, online eller gennem en blanding af begge. Dag-, aften-/weekend- og onlinekurser giver dig mulighed for at balancere dine uddannelsesmål med dine personlige og professionelle forpligtelser.

Vær praktisk

Studieprogrammer på Berkeley College udvikles og opdateres regelmæssigt med input fra industriens Advisory Boards for at sikre, at eleverne lærer de færdigheder, som nutidens arbejdsgivere efterspørger. Strenge klasseundervisning fra professorer med omfattende professionel erfaring kombineres med praktisk læring for en velafrundet uddannelse, der virkelig forbereder eleverne til den professionelle verden.

Indlæggelser

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, USA

     Spørgsmål