Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education Bellarmine MBA
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine MBA

Louisville, USA

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Virksomhedsledere har brug for ekspertledere med vision, lederskab og en stærk sans for etik. Bellarmine MBA giver studerende grundlæggende forretningsprincipper for at fremme karrieren nu og give sikkerhed for fremtiden. Tilpas din MBA-oplevelse med vores fleksible programmering, og vælg mellem koncentrationer i Analytics , Finance , Marketing eller Innovation .

Hvorfor Bellarmine MBA?

Virkelig oplevelse i verden: Studerende i vores program er din kohorte og jævnaldrende. De er nogle af de mest velforbundne, håbefulde forretningsfolk i regionen og Louisvilles erhvervslivs fremtidige ledere.

Engageret fakultet: Vores fakultet består af det bedste fra begge verdener: akkrediterede akademiske professionelle med årtiers erfaring med undervisning i bedste forretningspraksis samt virksomhedsejere og virksomhedsledere: mænd og kvinder, der forstår både klasseværelset og bestyrelseslokalet.

Netværk: Bellarmine-fakultet og studerende er Louisville-forretningsmestre igennem og igennem. Som MBA-studerende ved Bellarmine vil du kende nogen, der kender nogen fra dag ét.

Fremskridt og sikkerhed: Du er en intelligent, selvmotiveret person, der forstår forretningsprincipper. Dobbelt ned på din egeninvestering med en Bellarmine MBA for øjeblikkelig udbetaling og langsigtet sikkerhed.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Business Administration - M.B.A.
    • Kent, USA
  • Master of Business Administration: Major in Event Management
    • Montreux, Schweiz
  • Master of Business Administration/Juris Doctor (MBA/JD)
    • Toronto, Canada