Keystone logo
Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Introduktion

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (estimeret i 2000) er handelshøjskolen ved universitetet i Bologna (est. AD 1088). alt =" BBS rangerer blandt de mest innovative handelshøjskoler i Europa og er en af de mest velrenommerede institutioner i Italien. Tværfaglige udsigter, industriintegration og internationalisering er nøglesøjlerne i skolens filosofi, der sigter mod at give eleverne de nødvendige færdigheder for at kunne møde et stadigt skiftende og komplekst økonomisk landskab med tillid, viden og motivation til at få succes.

Bologna Business School hovedkvarter ligger i Villa Guastavillani, en renæssancebygning fra det 16. århundrede beliggende i Bolognese bakkerne, mindre end ti minutter fra byens centrum. Her lever historie, teknologi og tradition sammen i en smuk og naturlig ramme. Bologna er en livlig by beliggende i hjertet af Italien - 30 minutter fra Firenze, en time fra Milano, to timer fra Rom og Venedig - i Emilia-Romagna, en af de rigeste regioner i Europa.

BBS

alt = "BBS tilbyder en 360 ° akademisk og" reel verden "uddannelsesmæssig oplevelse, inklusive kandidatuddannelser på fuld tid (på engelsk og italiensk) og deltidsuddannelser og kortsigtede programmer for ledere og fagfolk. Skolen samarbejder med industrien -ledende virksomheder, der giver dem fremragende ledere og skræddersyede programmer af høj kvalitet. Spørgsmål fra mellemstore virksomheder og "Made in Italy" -industrien får særlig opmærksomhed gennem forskning og fokuserede projekter.

BBS

Alt = "BBS-samfundet er en familie bestående af studerende, alumner, fakulteter, ledere og et omfattende forretningsnetværk med over 500 nationale og internationale virksomheder. Studerende, mere end 600 hvert år, kommer fra hele verden og fra forskellige akademiske og faglig baggrund. alt = "BBS-fakultetet involverer mere end 300 nationale og internationale undervisere, akademikere såvel som ledere og konsulenter.

Statistik

Ved første øjekast

50+

Programmer

1600+

studerende hvert år

250+

Fakultetets medlemmer

9400+

Alumner kommer fra

103

Lande rundt om i verden

500+

Virksomheder i vores netværk

17

Internationale partnere

 

  Campus funktioner

  Ét voksende campus, tre steder at opleve

  Tre steder, tre steder, hvor BBS arbejder på at bygge fremtiden sammen med universitetet i Bologna, virksomheder og selvfølgelig vores fællesskab. BBS er stolte af at byde alumner, studerende, medarbejdere og gæster velkommen tilbage til Villa Guastavillani, til messecentret og snart til det nye campus overfor Villaen.

  Det første personlige møde med Bologna Business School 's personale var en mulighed for at minde om værdien og vigtigheden af at arbejde med fremtiden og for fremtiden . Fremtiden for mennesker, først og fremmest, for forskning og uddannelse, uden tvivl, men også for steder, og hvad de repræsenterer.

  På de steder, hvor BBS bor , mødes fortid og nutid og ser mod en fremtid, der ved, hvordan man griber nye muligheder i enhver udfordring . Fortid og nutid kombineres for at skabe en energi, der pulserer gennem korridorerne og hallerne i den historiske Villa Guastavillani . En bygning af stor kunstnerisk værdi, et symbol på ikke kun BBS men også for byen Bologna og alle dem, der har mulighed for at værdsætte dens skønhed, den pragtfulde renæssancevilla er hovedkvarteret for BBS Campus . Takket være det omhyggelige restaureringsarbejde udført af universitetet i Bologna i begyndelsen af 2000'erne, har det stadig storslåede fresker inde i klasseværelserne og et helt rum i stil med "renæssancegrotterne". Det ydre er også imponerende takket være haverne med deres springvand og den store park omkring villaen. Pandemien har udfordret os til ikke kun at fremskynde en teknologisk transformation, der allerede er i gang på det historiske campus, som byder på klasseværelser og laboratorier udstyret med banebrydende teknologiske værktøjer, men også til at blive involveret i søgen efter nye rum og nye løsninger .

  Placeringen af BBS Midlertidige Campus ved Bologna Trade Fair Center var en reel test af lydhørhed over for de skiftende krav i dagligdagen på skolen. Takket være de hyperteknologiske rum i den nye hal, var vi i stand til at afvikle alle kurserne personligt i fuld sikkerhed og i overensstemmelse med de regler, der fra tid til anden etableres under pandemiens forskellige faser. Faktisk udspringer projektet af overbevisningen om, at fysisk tilstedeværelse og relationer mellem mennesker er en central komponent i læring. Dette rum omfatter 8 klasseværelser, der kan rumme op til 370 studerende , samt 11 grupperum og rum til personalet og fakultetet, alle inden for et område, der normalt kan rumme op til 6.000 mennesker. Deling og socialt samvær i klasseværelset er muliggjort gennem et bredt halvcirkelformet layout, og hallens hjerte er tænkt som en stor arena, der minder om et italiensk bytorv, et traditionelt mødested.

  Direkte overfor Villa Guastavillani vil det nye campus blive opført, hvilket udvider det eksisterende for effektivt at imødekomme den voksende efterspørgsel fra virksomheder og studerende. Det nye campus er værket af Mario Cucinella , en italiensk arkitekt internationalt kendt for sit fokus på bæredygtighed. Og så fortid, nutid og fremtid mødes ikke kun, men begynder at smelte sammen for at skabe et projekt, der altid sigter på innovation og samtidig fortsætter med at forbedre den unikke historie, der kendetegner det.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteret

   Placeringer

   • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

   Spørgsmål