Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Introduktion

Cass Business School er en af City, University of Londons fem skoler. Det er blandt Europas førende handelshøjskoler og i den globale elite af handelshøjskoler, der har guldstandarden for 'triple-crown' akkreditering.

Cass er verdenskendt for sin:

 • Balanceret praktisk og teoretisk uddannelse for bachelor-, MBA- og MSc -studerende og dem på ph.d.- og executive -programmer
 • Kyndigt akademisk personale med praktisk brancheerfaring, langsigtede forbindelser til erhvervslivet og blomstrende forskningsprogram
 • Stærke forbindelser med byfirmaer, international virksomhed og vores samfund af studerende, alumner og partnere.

Ekstraordinært kald

Vi muliggør det ekstraordinære - lederskab gennem videnskabelse, uddannelse og fællesskabspartnerskaber.

Et ry i verdensklasse

Sir John Cass Business School er en integreret del af City, University of London, og er blandt den globale elite. Vi er konsekvent rangeret blandt de bedste handelshøjskoler og -programmer i verden. Endvidere har Cass den sjældne guldstandard for 'triple-crown' akkreditering fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og European Quality Improvement System (EQUIS).

Sammen med et etableret 50-årigt ry for at være fremragende inden for erhvervsforskning og uddannelse, tiltrækker Cass fremragende akademikere, studerende og virksomheder over hele verden til vores energiske Cass-samfund.

Mission statement

Hos Cass hjælper vi enkeltpersoner med at trives i en dynamisk, sammenkoblet verden. Vi blander banebrydende teori og praksis og inspirerer vores pulserende hjem i London, mens vi engagerer vores internationale netværk. Blandt de førende globale handelshøjskoler giver Cass tilgang en unik energi; personlig, men global, intellektuel, men alligevel praktisk, lidenskabelig, men disciplineret. Resulterende lederskab muliggør smidighed, sondring og bæredygtighed.

 • Viden - vi skaber viden, der fremmer effektiv tankegang
 • Uddannelse - vi tilpasser læringsoplevelser for at opbygge færdigheder, sondring og smidighed
 • Fællesskab - vi udmærker os sammen og hjælper vores personale, alumner, partnere og institution med at trives.

Et globalt perspektiv

Vores internationale rækkevidde er omfattende og vital og understøtter vores engagement i mangfoldighed. Faktisk anvender vi en global tilgang til alt, hvad vi gør, fra at drive en dobbelt campus i Dubai til at servicere Mellemøsten, til at levere moduler og studieture rundt om i verden og rekruttere studerende og akademikere fra forskellige nationaliteter og baggrunde. Gennem vores globale linse ser vi det stærke potentiale ved forskelle og samarbejde.

En praktisk uddannelse

Uanset om du kommer til Cass som bachelor, en MBA- eller MSc-studerende eller for at opnå en ph.d.- eller executive-uddannelse, vil du blive udsat for en inspirerende blanding af banebrydende teori og praksis. Cass er ikke et elfenbenstårn. Vores verdensledende fakultet skaber viden ved at arbejde tæt sammen med branchens ledere. Som et resultat heraf kan vi udstyre dig med den indsigt, færdigheder og tillid, der er nødvendig for at trives i den virkelig virkelige og altid skiftende forretningsverden.

Deltag i Cass og bliv en del af et voksende og stærkt globalt fællesskab, som du kan tilføje din egen succeshistorie til.

Sir John Cass's Foundation

Sir John Cass Foundation har støttet uddannelse i London, siden Sir John Cass etablerede en skole i Aldgate i 1710.

I maj 2001 gav fonden en generøs donation til Business Schools nye byggeprojekt og yder fortsat løbende støtte til Business School.

131029_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexels

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • London

  Cass Business School 106 Bunhill Row,

 • Dubai

  Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Spørgsmål