Keystone logo
Bay Atlantic University - Washington, D.C. Master of Business Administration (MBA), Entreprenørskabskoncentration
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Master of Business Administration (MBA), Entreprenørskabskoncentration

Washington, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 18.000 / per year *

På campus

* Pr. År - tilgængelige stipendier

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Dette program er akkrediteret af ACICS - Akkrediteringsrådet for uafhængige gymnasier og skoler.

Vores MBA-program gør det muligt for studerende at få viden inden for kerneforretningsområderne iværksætteri og tilegne sig erfaring i beslutningsprocesser inden for alle forretningsområder.

Programmet giver eleverne en høj kvalitet, faglig uddannelse i erhvervsadministration og dermed kvalificere dem til flere forskellige jobmuligheder.

MBA-programmet består af tre akademiske komponenter: kernekrav, valgfag til koncentration og en capstone-oplevelse. For at kunne gradueres med en MBA-grad skal studerende med succes gennemføre mindst 36 point, hvoraf 24 point er grundlæggende kurser og 12 studiepoeng er koncentrationsvalgfag.

Kernekrav

Kernekravene består af 9 krævede kurser, der er 24 point.

Kursus navn

Koncentrationskrav

Koncentrationskravet er at tage fire klasser (12 kreditter) fra denne koncentration. Hver koncentration består af en pulje på otte baner. Cirka 42% af de studerende vælger koncentrationen af Global Affairs, mens 29% hver vælger iværksætteri og økonomi

Under hvert semester af studiet forventes de studerende at gennemføre to obligatoriske kurser og et koncentrationsforløb. Studerende skal gennemføre CAPS 501 i deres første semester af studiet.

Iværksætterkoncentration

Iværksætterprogrammet giver eleverne den nødvendige viden og erfaring til at udmærke sig som iværksættere i dagens stærkt konkurrenceprægede globale forretningsmiljø. Studerende erhverver kritiske evner i forbindelse med forståelse og styring af innovation, branding og intrapreneurship. Som en del af programmet lærer eleverne, hvordan de udvikler og kommercialiserer deres egne projekter.

Kursus navn


MBA-optagelsesprocedurer

Vores admissions hjemmeside giver både indenlandske og internationale studerende de oplysninger, der er nødvendige for at anvende på vores MBA-program.

BAU International University søger studerende, der er kreative, kritiske tænkere, og er klar til at tage deres intellektuelle og professionelle liv til det næste niveau. En ansøgning anses ikke for fuldstændig, før BAU har modtaget alle nødvendige dokumenter. Når ansøgningerne er færdige, bliver de nøje gennemgået. Ansøgere evalueres med hensyn til adgangskravene og vælges i overensstemmelse hermed.

Ansøgere behandles på først til mølle basis. At indsende alle nødvendige dokumenter i en pakke kan hjælpe med at fremskynde ansøgningsprocessen. I nogle tilfælde kan eleverne muligvis udskille tilmelding. Studerende, der udsætter indskrivning, er forpligtet til at opfylde uanset undervisning og gebyrer er påkrævet ved deres tilmelding.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Innovation MBA
    • Louisville, USA
  • MBA i iværksætterledelse
    • Tallinn, Estland
  • EMBA Executive Master of Business Administration i Entrepreneurship Management