Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Introduktion

Om os

Bay Atlantic University blev oprettet i 2013 som en privat, men ikke-erhvervslærende institution for videregående uddannelse, der har til formål at give en unik og uvurderlig mulighed for at uddanne verdensborgere, der har de nødvendige redskaber til at leve op til vores globale vision.

Bay Atlantic University er en højt respekteret institution støttet af 46 års pædagogisk erfaring med kvalificerede og erfarne professorer på den internationale arena for uddannelse. Vi tilbyder en akademisk fokuseret, udfordrende og stimulerende læringserfaring. Beliggende i det politiske og historiske hjerte af nationen, er du garanteret at nyde den sande amerikanske oplevelse.

BAU Campus

Bay Atlantic University ligger i downtown DC, omgivet af virksomheder, restauranter og indkøbscentre. Det er et godt sted for studerende, der søger at lære om indslag og outs af de kulturelle og politiske stoffer i USA i et sikkert og venligt fællesskab.

At være en multikulturel by er der forskellige attraktioner for alle. De fleste af begivenhederne er gratis, så alle kan nyde museer, parker, zoologiske haver og monumenter. Transport er let omkring byen, da metro og busser løber indtil kl.

Vejret er varmt og fugtigt om sommeren, behageligt om forår og efterår, og mildt med sæsonbetonet snefald om vinteren.

Bay Atlantic University Washington, DC ligger en kort gåtur fra mange af DCs største turistattraktioner. Det Hvide Hus ligger lige ved siden af vores bygning. National Mall, hvor størstedelen af byens museer er, er kun ti minutter væk. Alt, der ikke er tæt på, kan nemt nås med offentlig transport.

Vores mission

Bay Atlantic University sigter mod at give en unik og uvurderlig mulighed for at uddanne verdensborgere, der har de nødvendige redskaber til at leve op til vores globale vision. Det er en integreret del af vores mission at fremhæve kreativitet og opmærksomhed i alle bestræbelser af vores elever og at graduere dem som yderst ønskelige og universelt beskæftigelige individer.

"Bay Atlantic University har til opgave at levere kvalitet amerikansk uddannelse verden over gennem en række markedsdrevne programmer, der vil stimulere den intellektuelle nysgerrighed, den kritiske tænkning og kreativitet, der er presserende i det globale samfund."

Mål: For at opfylde sin mission etablerede universitetet følgende strategiske mål.

 1. Tilby en bred vifte af kandidatuddannelser i nye og høje efterspørgselsfelter
 2. At yde uddannelse, der afbalancerer tekniske, faglige og kritiske tænkningskomponenter i et forsøg på at imødekomme behovene hos en forskelligartet gruppe af elever

Mål: I et forsøg på at nå sine strategiske mål etablerede universitetet følgende mål.

 • At sikre en kvalitetsindlæringsoplevelse ved at ansætte kvalificerede fakultetets medlemmer, der er forpligtet til fremragende undervisning
 • At sikre relevante læseplaner gennem input fra bestyrelsen, branchens rådgivende bestyrelser, akademiske partnere og kandidater
 • At sikre, at universitetet har tilstrækkelige fysiske og finansielle ressourcer til at sikre løbende kvalitetsuddannelse

Vores vision

Vi er en studentorienteret institution med en global vision. Vores filosofi er at forberede de studerende med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at imødekomme udfordringerne i det fremtidige globale samfund ved hjælp af state-of-the-art undervisningsteknologier og undervisningsmetoder til at skabe markedsfølsomme programmer. Langsigtet succes for universitetet samt etablering af et ry for kvalitetsinstruktion vil afhænge af læseplanlægning og resultatmåling. Universitets evne til at tiltrække og fastholde studerende, elevernes evne til at opfylde erhvervslivets krav og tilfredshedsniveauet for kandidater og arbejdsgivere er de kritiske tiltag for succes.

Kerneværdier

Bay Atlantic University tilstræber at yde uddannelse og stipendium af højeste kvalitet - at fremme grænserne for viden og til at forberede enkeltpersoner til liv, arbejde og ledelse. Nogle af os gør vores bidrag ved at engagere sig direkte i undervisning, læring og forskning, andre ved at støtte og aktivere disse kerneaktiviteter på væsentlige måder. Uanset vores individuelle roller, og hvor vi arbejder inden for Batatlantisk Universitet, skylder vi det til hinanden for at opretholde visse grundlæggende værdier i samfundet. Disse omfatter:

 • Respekt for andres rettigheder, forskelle og værdighed
 • Ærlighed og integritet i alle forhold
 • Samvittighedsfuld udøvelse af ekspertise i ens arbejde
 • Ansvarlighed for handlinger og adfærd på arbejdspladsen

Jo mere vi omfavner disse værdier i vores dagligdag, desto mere skaber vi og opretholder et tillidsforhold, samarbejde, livlig forespørgsel og gensidig forståelse - og fremmer en forpligtelse til uddannelse og stipendium, som vi alle deler.

Desuden tror vi på Bay Atlantic University, at læring ikke er begrænset til formel instruktion i traditionelle klasseværelser. Universitetet udnytter forskellige fjernundervisnings- og telekommunikationsmetoder til at levere kvalitetspædagogiske tjenester verden over specielt til dem, der er ubevægede eller traditionelt ufortjente.

Global Outreach

International uddannelse er en langvarig del af Bay Atlantic Universitys globale mission, som omfatter en bred vifte af initiativer både i USA og i udlandet for at lette udvekslingen af viden på tværs af internationale grænser. Universitetet blev grundlagt på den forudsætning, at videregående uddannelse skulle hvile på et solidt fundament af interkulturel dialog mellem studerende og fakultet fra hele verden.

Studerende på BAU opfordres til at bruge lidt tid på deres studier i udlandet for at øge deres viden om andre amter og kulturer samt om globale problemer, som vi alle står over for i dag. Til dette formål vil eleverne kunne besøge netværkscampuser i Istanbul, Berlin og Cypern.

Placeringer

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Spørgsmål