Keystone logo
Babson College Babson MBA på fuld tid
Babson College

Babson MBA på fuld tid

Wellesley, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

USD 89.550 *

På campus

* for 1-årig option | $115.244 for 2-årig option

Introduktion

Uanset om du vil starte en ny virksomhed, skifte karriere eller avancere i din nuværende organisation, vil den et- eller toårige MBA hjælpe dig med at nå dertil. Begge muligheder vil udstyre dig med den førende MBA i entreprenørskab og de entreprenørskabsfærdigheder, der er nødvendige for at gøre en forskel i erhvervslivet, i dit lokalsamfund og rundt om i verden.

"Business as Usual" har intet at gøre her

På mange topinstitutioner bevæger forelæsningerne sig ikke længere end til katederet. Men på Babson er vores professorer praktikere. Hvert år tager mere end 80 partnerorganisationer deres udfordringer fra den virkelige verden med til undervisningen, hvilket giver dig mulighed for rådgivning. Du mødes med erhvervsledere i ind- og udland og arbejder med dine startups i klasseværelset.

Når du er færdiguddannet, har du ikke kun et udvidet netværk af højtydende kolleger fra hele verden, men du har også håndgribelige eksempler på problemer, du har løst for rigtige organisationer. Uanset om du vil starte en ny virksomhed, føre en familievirksomhed videre til næste generation eller skabe innovation i verdens største virksomheder, kan du bruge din iværksættertankegang til at håndtere risici, navigere i usikkerhed og udforske tvetydighed.

Et overblik

  • Varighed: Mulighed for 12 og 21 måneder
  • Valgfri test
  • Berettiget til visum
  • Gennemsnitlig erhvervserfaring: 6-8 år
  • Nr. 1 MBA for Entrepreneurship i 29 år i træk ifølge U.S. News & World Reports ranking

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål