Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School M.Sc. Grad i Global Business Management
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

M.Sc. Grad i Global Business Management

Lucerne, Schweiz

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Program:

M.Sc. i Global Business Management

Varighed:

Et år

tilgængelighed:

Dette tilbud er tilgængeligt for alle potentielle studerende, der opfylder adgangskriterierne:

 • BA grad i enhver disciplin eller BHMS
  PG Diploma, eller RGU Graduate Certificate i International Hospitality Business Management
 • Engelsksproglige færdigheder på et minimumsniveau svarende til IELTS 6.0

Oversigt

M.Sc. i Global Business Management er rettet mod studerende med bachelorgrad, med eller uden erhvervserfaring. Det giver en forståelse for økonomisk og menneskelig ledelse i dagens globale og hurtige miljø. Det giver en høj og innovativ uddannelse, der gør det muligt for studerende at erhverve kompetencer og disciplin for stillinger som ledere i servicesektoren eller i et bredt spektrum af andre industrier.

M.Sc. i Global Business Management består af et intensivt, undervist semester på 6 måneder på BHMS campus i Lucerne, Schweiz, og et andet semester i løbet af hvilken tid studerende vil gennemføre deres forskningsprojekt / dissertation. I løbet af dette andet semester kan eleverne vælge at afslutte et praktikophold i Schweiz eller i udlandet og tilføre uvurderlig erfaring til deres profil. Prisen er valideret af Robert Gordon University, UK. Studerende vil således lære i et schweizisk miljø, som opretholder sit verdensomspændende ry i hospitalsbranchen og modtager en endelig pris fra en af Storbritanniens højeste universiteter, med hvem BHMS har et langvarigt forhold.

BHMS er medlem af Bénédict Education Group of Schools, der blev grundlagt i 1928, hvis mission er at give voksenuddannelse til folk med et ønske om at lykkes. Bénédict School er en af ​​Schweiz største private uddannelsesorganisationer og underviser hvert år mere end 15.000 fuld- og deltidsstuderende. Studerende lærer fra et dedikeret fakultet, der ud over deres akademiske legitimationsoplysninger bringer viden og erfaring inden for gæstfrihed og forretningsområder. Dette sikrer, at det, der læres i klassen, er moderne og kan anvendes i et daglig forretningsmiljø i virkelige situationer.

68069_rsz_67981_cns_bhms_gradphoto2.jpg

Formålet med programmet

M.Sc. i Global Business Management udvikler elevernes teoretiske og operationelle viden om aktuelle temaer og udviklinger i den internationale erhvervsliv. Dette vil gøre det muligt for kandidater at enten initiere eller forbedre en karriere inden for en bred vifte af brancher. Gennem en række undervisede moduler og praktikophold uddannes eleverne til:

 • brug initiativ og tag ansvar
 • løse problemer på kreative og innovative måder
 • træffe beslutninger i udfordrende situationer
 • Fortsæt med at lære selvstændigt og udvikle sig professionelt
 • kommunikere effektivt med kolleger og et bredere publikum i en række medier.

Programmet giver eleverne en robust akademisk uddannelse, og hvis de vælger at gennemføre et praktikophold i Schweiz, faglig kernekompetencer og overførbare færdigheder, som er uvurderlige i enhver fremtidig karrierevej. Dette bærer stor værdi og prestige hos arbejdsgivere over hele verden.

Studerende lærer fødevaresystemer, en bred vifte af business management applikationer, fremmedsprog og lederskab færdigheder for at nævne nogle få af de akademiske discipliner. Gennem programmet opfordres schweiziske dyder, såsom disciplin, punktlighed, etik og hygiejne, da de er højt værdsatte.

68062_rsz_67978_cns_bhms_girlwithlakeview.jpg

Betalt Industri Placering i Schweiz

Afhængigt af elevernes forudgående erfaring, sprogfærdigheder og professionalisme kan en række placeringer på tværs af de centrale funktionsområder i hospitalsbranchen gennemføres under fase 2 af programmet. Dette vil give eleverne uvurderlig serviceindustri erfaring og overførbare færdigheder, afgørende for så mange brancher.

Den erhvervsuddannelsesløn i Schweiz, der forhandles mellem arbejdsgiverforeningen og arbejdstagerunionen, er i øjeblikket fastsat til mindst 2 299 CHF pr. Måned brutto. Fra denne løn skal eleverne betale for værelse, bord og skatter. Den gennemsnitlige nettoindkomst pr. Måned varierer fra 1'200 til 1'400.

Course Times

Akademiske kurser afholdes:

Mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 12.00 og fra kl. 14.00 til 17.00, kan lørdag kurser tilbydes nogle gange fra kl. 11.00 til 17.00.

Erhvervsuddannelser kan afholdes på forskellige tidspunkter afhængigt af emnet:

Mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 14.00 eller fra 15.30 til 20.30.

Studerende skal planlægge op til 20 timers lektier og forberedende læsning om ugen.

Kursusindhold

76068_BHMSMScDegree.png

Specialist Seminarer

Som en del af deres program, M.Sc. elever har mulighed for at deltage i et dedikeret temaseminar, der tilbydes over 2-3 dage i en pauseuge. Seminarprogrammet omfatter industriens højttalere og en industriudflugt. Studerende modtager et certifikat efter afslutning.

 • Spa- og wellness-sektoren

 • Luksusmærker og Services Management

 • Sport og events Marketing

Hvert specialkursus består af 15-20 timers gæstetalere, industriudflugter og praktiske anvendelser. Attesteringsbeviser udstedes i slutningen af ​​det akademiske semester.

Forskningsprojekt / Dissertation

Studerende er forpligtet til at gennemføre et capstone forskningsprojekt eller en afhandling i deres andet semester sammen med en valgfri praktikplads for at fuldføre deres endelige kandidat kreditter. Dette giver eleverne mulighed for at udvikle og præsentere en dybtgående, kritisk forskning på et gæstfrihed emne efter eget valg.

Beliggenhed

Lucerne, Schweiz

Indtag

Februar, maj, august og november Kontakt venligst BHMS adgangskontor til næste indtagsmulighed.

helligdage

Planlægges i henhold til BHMS 'ferieplan og kan downloades fra BHMS' hjemmeside under 'Skolekalendere'.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MBA in International Tourism and Hospitality Management
  • Barcelona, Spanien
  • Online
 • MBA i Hospitality Management
  • Curepipe, Mauritius
 • Master of Business Administration (MBA) med turisme og gæstfrihed
  • Online Malta