Keystone logo
Aarhus University School of Business and Social Sciences Full-Time MBA
Aarhus University School of Business and Social Sciences

Full-Time MBA

Request duration

Request teaching languages

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Full-Time MBA - Aarhus Campus

Full-Time MBA kombinerer moderne ledelse og en integreret fokus på mennesker, planet og profit med en skandinavisk outlook. Det giver banebrydende business viden, samtidig med at fokusere på deltagernes 'personlige udvikling som ledere. Det udsætter dig til de bedste af vores akademiske verden og den bedste af vores corporate samarbejdspartnere i en fælles indsats for at optimere talent output.

Målet for Full-Time MBA er at træne og uddanne ledere ikke kun for virksomheder, der allerede er "grønne ", men også for virksomheder, der ønsker at bevæge sig i en mere økonomisk, miljømæssigt og socialt ansvarlig retning på mere end blot én niveau. Sideløbende denne udvidede og integrerede perspektiv er vækst og innovation centrale ord til at beskrive Full-Time MBA.

Programmet er undervises på engelsk og har deltagere fra hele verden.Dette giver deltagerne en unik networking mulighed, de kan drage fordel af mange år efter MBA-grad er opnået. Vi bruger ikke tekst bog tilfælde, men omfatter erfaringer fra deltagerne og erfaringer fra forskning udført af underviseren, så der skabes en mere hands-on situation, der tillader de studerende at anvende teori og værktøjer i et indhold mere velkendt for de studerende.


Målgruppe

Full-Time MBA er et program for fremtidens ledere, der ønsker ikke blot at være dygtige ledere, men også for at lede medarbejdere og virksomheder på en ansvarlig måde. Den er designet til dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau.Det er rettet mod ansatte i den offentlige såvel som den private sektor, der ønsker at styrke og udvikle deres lederevner i en foranderlig verden, hvor viden og konkurrence er af afgørende betydning, og hvor handler miljømæssigt, økonomisk og etisk ansvarligt kan gøre forskellen.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MBA i lederskab
    • Bath, Det Forenede Kongerige
  • MBA in Leadership and Supply Chain Management
    • Hamburg, Tyskland
  • Sussex MBA
    • Brighton, Det Forenede Kongerige